Citroen tulpband
Ramon Brugman

Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Salade met gekruide biltong
Sharon de Miranda

Knapperige paksoisalade met biltong & amandel

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Sushi plaattaart
Sharon de Miranda

Sushi plaattaart met gerookte makreel

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met groene asperges, romige zalm en een mosterd dille dressing

bietensalade
Sharon de Miranda

Frisse rode bietensalade met yoghurtdressing en knapperige kipkluifjes

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Rijst met knapperige vermiceli en voorjaarsgroenten
Sharon de Miranda

Knapperige groenten met rijst en een limoen-wortelsalade

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Griekse fava met kip en yoghurtsaus
Ramon Brugman

Fava met rode bietensalade, feta en kippetjes uit de oven

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Indische gehaktballetjes met pindasaus en kerriekool
Ramon Brugman

Indische gehaktballetjes met pindasaus en kerriekool