Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Speculaas cakejes met appel gember spijs en koekkruimels
Ramon Brugman

Speculaaskoeken met gember-appelspijs

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Pumpkin spice chocolademelk | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Warme pumpkin spice chocolademelk

Curry met zoete aardappel
Geneal Harreman

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh

Appelazijn - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf appelazijn van schillen en een klokhuis

Pasta met verse nori, tomaatjes en buffelmozzarella
Sharon de Miranda

Verse pasta met nori, buffelmozzarella en romige mascarpone

ceviche
Jetske van den Elsen

Frisse ceviche met pompoen en mais

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade
Ramon Brugman

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade

Krokante kip in honing boter saus
Sharon de Miranda

Krokante kipstukjes in honing-botersaus

Tomaten orzo met verse ingrediƫnten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Salade met tomaat
Rosah van Schendelen

Taco's met tartaar, garnaaltjes met passievrucht en een frisse salade

Pan pizza
Ramon Brugman

Pan pizza met ricotta, tomaat en courgette

Rozen limonade | Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf rozenlimonade met ijskoude melk

Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit