Groene oase Koedijk
Uitzending

22 juli 2024

Theo-Bert stylet een woonkamer, Nadia maakt zoete, gevulde appels, een voedselbos vol groen geluk en gezondheid, alles over ficus en vijgen.
Luchtballon
Uitzending

19 juli 2024

Wonen in een sprookjesachtige watertoren, Alain dineert in een luchtballon en Manon legt de laatste hand aan een nieuw, groen schoolplein.
Landgoed Zwaluwenburg
Uitzending

18 juli 2024

Een historisch herenhuis in Leeuwarden, Ramon ziet hop groeien tot aan de hemel en op landgoed Zwaluwenburg is het nu een bloemenweelde.
Van een saai biljartlaken naar een gevarieerd en biodivers landschap in de Ooijpolder
Uitzending

17 juli 2024

Een klein droomhuis met natuur en dieren, Sharon bezoekt de kaasboerderij van Jan & Jan, de Ooijpolder heeft nu een biodivers landschap.
Afgedankte matrassen een tweede leven geven
Uitzending

16 juli 2024

Wonen op 16 m2 met een baby, Rosah bezoekt een slakkenboerderij, een monument voor Willem Wilmink en een oplossing voor afgedankte matrassen.
De schorren en slikken in Sint Annaland
Uitzending

15 juli 2024

Wonen in een klooster in Den Bosch, Geneal maakt pompoen-tarte tartin en Marieke bezoekt Zeeuwse slikken en schorren vol planten en dieren.
Kalf
Uitzending

11 juli 2024

Theo-Bert creëert een woonkamer vol gitaren, Ramon leert alles over blaarkoppen in een natuurgebied en Anne gaat op bezoek bij de zadenkweker.
Leuven
Uitzending

10 juli 2024

Wonen in een oud Philips-huis, Leon bezoekt het culinaire Leuven met tv-kok Jeroen Meus en alles over het nut van wespen.
Kleurrijke torenwoning Noordbroek
Uitzending

8 juli 2024

Een huis met torentje waar het carillon nog klinkt, Ramon maakt crackers met zalmfilet américain en het langste park van Nederland in Leiden.
Buffelmozzarella
Uitzending

5 juli 2024

Valentijn bezoekt het unieke Diagoonhuis in Delft, Alain proeft burrata van waterbuffels en in de Binnenstebuiten-moestuin wordt een uienvlecht gemaakt.
Polder Breebaart
Uitzending

4 juli 2024

Een oud slachthuis is nu een fijne woning, Ramon maakt een lekker ovengerecht en Camilla is in natuurgebied de Dollard vol wad- en watervogels.
Aangepaste boerderij in Buinen
Uitzending

3 juli 2024

Rolstoelvriendelijke boerderij, Geneal leert hoe goede grond betere groenten geeft, kunsthond Mannes bij station Assen wordt in het zonnetje gezet en plantaardige tegels van eendenkroos.
Herenboerderij
Uitzending

2 juli 2024

Drie generaties wonen bij elkaar in het groen, Sharon een malse kerrie-runderstoof met fonio en de dieren van herenboerderij Wenumseveld.
BinnensteBuiten Keti Koti special 1 juli 2024 (16-9).jpg
Uitzending

1 juli 2024

Een bijzondere Keti Koti-uitzending. Sharon de Miranda reist af naar Suriname en staat stil bij haar familiegeschiedenis. Samen met een bijzondere gemeenschap viert ze de verbroken ketenen.
Manon, Simon en Jan in de kas
Uitzending

28 juni 2024

Zoë en Jan wonen op hun varende schip, Ramon proeft vers geoogste suikermais en tuinexpert Manon legt een nieuw, groen schoolplein aan.
Oldtimer restaurateur
Uitzending

27 juni 2024

Efficiënt wonen op 45 m2, Sharon maakt een aardappelschotel met zalm, libelles in de Weerribben en een restaurateur van oldtimers.
Paard en wagen
Uitzending

26 juni 2024

Theo-Bert maakt een woonkamer gezellig, Alain bezoekt blije varkens in Rucphen en in een park in Utrecht wordt gehooid met paard en wagen.
Kruiden uit de supermarkt
Uitzending

25 juni 2024

Wonen in voormalig bolwerk Sterrenburg in Utrecht, Ramon maakt pastéis de nata, alles over supermarktkruiden en natuurgebied de Houtrak.