kleine molen
Uitzending

30 september 2022

Een halve molen in Delfgauw, Alain bezoekt een duurzame kalverhouderij en de tuin van tuinarchitect Nico Wissing.
Make over slaapkamer
Uitzending

29 september 2022

Theo-Bert klust in Harderwijk, Sharon maakt pannenkoekrolletjes met makreel, een vlindertuin op een parkeerdek en Rooftop Revolution.
Still: duurzame lifestyle Egmond aan Zee
Uitzending

28 september 2022

Natuurbehoud op landgoed Varsseveld, Ramon maakt een bietensalade met haring en roggebrood, zelfvoorzienend boeren en een warmtepomp in Egmond aan Zee.
Still: kijktuin Kring van Dorth
Uitzending

27 september 2022

Een zelfvoorzienende woonboot in Tiel, Nadia maakt pasta Genovese, genieten in een kleurrijke tuin en het vissersmonument in Urk.
Still: inclusieve landbouw in Westeresch
Uitzending

26 september 2022

Een kleurrijk huis vol tweedehandsspullen in Warmond, Ramon maakt Japanse dumplings en Marieke ziet dat landbouw en natuur goed samengaan.
Bij de zuiderburen
Uitzending

23 september 2022

Thea verbouwt alles zelf in de arbeiderswoning, chef-kok Leon laat de Belgische keuken zien en een oud ambacht in de BB-moestuin.
Kunstzinnig huurhuis in Utrecht
Uitzending

22 september 2022

Een klushuis in Utrecht, Sharon bezoekt een teler van eetbare bloemen en tegelvakwerk op ambachtelijke wijze.
Samenwonen met een Oekraïens gezin
Uitzending

21 september 2022

De Oekraïense Anastasiia woont bij Pietie, Alain is in het kruidencentrum van Nederland en Anne van Leeuwen boert met liefde voor de bodem.
BinnensteBuiten surfbus
Uitzending

20 september 2022

Wonen in een Amerikaanse schoolbus, Sharon vult een stokbrood, een moestuin voor vrouwen en de koetsenstoettraditie voor de ambassadeur.
haarlem
Uitzending

19 september 2022

Wit herenhuis in Haarlem, Ramon maakt bietenhummus bij kummelbroodjes, natuurgebied Voornes Duin en hoedenontwerper Berry Rutjes.
Managlitza varkens
Uitzending

18 september 2022

Wonen met je (schoon)ouders in een kangoeroewoning en boer Jeff over zijn mangalitzavarkens.
Rabarberbubbels
Uitzending

16 september 2022

Valentijn in een Amsterdamse School huis in Brussel, Alain bezoekt Cees, die bubbelwijn maakt van rabarber, en oogsttijd in de BB-moestuin.
Kathedraal van bomen
Uitzending

15 september 2022

Een herenboerderij met groen en dieren, Nadia proeft olie van afgekeurde avocado's, de gladiolen van Hermien en de bomenkathedraal in Almere.
Groenteman van de zee
Uitzending

14 september 2022

Theo-Bert pakt een tuinhuisje aan, Sharon maakt veldbonenhummus, zomerse zeewieren in de Oosterschelde en het ambacht van laddermaker.
Overnachten op Richel
Uitzending

13 september 2022

Drie generaties op een verduurzaamd boerenerf, Ramon maakt spaghetti met palmkool en Camillia bezoekt Richel, een zandplaat tussen Texel en Vlieland.
Jaren '70 interieur in Noordwijkerhout
Uitzending

12 september 2022

Wonen in de jaren 60 en 70 in Noordwijkerhout. Rosah ziet hoe Rob het beste voorheeft met zijn varkens en landgoed het Haveke in Eefke.
Aflevering van 10 september 2022
Uitzending

10 september 2022

In het oude burgerweeshuis heeft de geschiedenis stil gestaan, Alain leert alles over de bestuiving van de biologische aardbei.
Molenaar Zevenhuizen
Uitzending

9 september 2022

Een monumentaal jaren 20-huis, een pastaschotel met kaas, Anne gaat aan de slag met tweejarige bloeiers en het ambacht van molenaar.