Moestuin
Uitzending

24 maart 2023

Wonen in een oude dokterspraktijk in Almelo, Sharon maakt noodles carbonara, de BinnensteBuiten-moestuin gaat weer open, en frater Leo Disch als kunstenaar.
Alain ziet sterren François Geurds
Uitzending

23 maart 2023

Historisch familiehuis in Dordrecht, Alain gaat langs bij sterrenchef François Geurds, en botanisch tekenen bij Kasteel Oud-Poelgeest.
Friese paarden in Epe
Uitzending

22 maart 2023

Funky Dudok-woning in Katwijk, Ramon maakt lijnzaadcrackers met ei, en Friese paarden in Epe.
glashuis
Uitzending

21 maart 2023

Een ecologisch gebouwd huis vol kleurrijk glas, Sharon proeft biologische boerenkarnemelk, en voorjaarsbloeiers in Denekamp.
ramadan recept
Uitzending

20 maart 2023

Een familiehuis in mid-centurystijl ingericht, aan de vooravond van de ramadan maakt Nadia gevulde druivenrolletjes, en beverdammen in de Drentsche AA.
Sieradenmakers Amsterdam
Uitzending

17 maart 2023

Een klassieke rentenierswoning, een winters gerecht met varkenshaasmedaillons, kunstwerk de Meppeler Muggen, en sieradenmakers Amsterdam.
Stoffenwinkel
Uitzending

16 maart 2023

Een stoffenwinkel omtoveren tot woonkamer, Leon bezoekt een boerderij van de toekomst en Japanse snoeikunst in de Hortus Overzee.
Ramon proeft Eritrees bier
Uitzending

15 maart 2023

Wonen in een oude kloosterkapel in Venlo, Ramon proeft Eritrees bier en een machine om plastic uit het water te halen.
Lammertijd in de schaapskooi Laren
Uitzending

14 maart 2023

Wonen in een oud ziekenhuis, Rosa proeft tafelzuur volgens oud recept, lammertijd in de schaapskooi Laren en tuinieren met een kamerterrarium.
Beroemde bomen
Uitzending

13 maart 2023

Het koopmanshuis Snouck van Loosenhuis in Enkhuizen, Sharon maakt Jamaicaanse jerk chicken en de beroemde bomen van de Veluwezoom.
De winterse polder Arkemheen
Uitzending

10 maart 2023

Een kleurrijk appartement in Amsterdam, gefrituurde rijstballen met dipsaus, de winterse polder Arkemheen en het ambacht van de handboekbinder.
Nadia proeft vers geperste slowjuice sappen
Uitzending

9 maart 2023

Een zelfgebouwde twee-onder-een-kaphuis in jaren 30-stijl, Nadia proeft versgeperste slowjuicesappen en de wereld van het ondergrondse leven.
Wonen in een pakhuis uit 1731 in Wormerveer
Uitzending

8 maart 2023

Wonen in een pakhuis uit 1731 in Wormerveer, Ramon proeft seitan, een eeuwenoud vleesvervangend product en sneeuwklokjes in de Martenatuin.
Dijkwijf
Uitzending

7 maart 2023

Een klein huis gewikkeld in karton en hout, een vegan wrap met aubergines, safari Camilla spot lepelaars en buitenkunst: het Dijkwijf.
Ramon recept
Uitzending

6 maart 2023

Een oude directeurswoning in Leeuwarden, Ramon maakt focaccia en een lekkere spaghetti en het Notoarestoen Arboretum kleurt groen in de winter.
Alain
Uitzending

3 maart 2023

Wonen in een oud pakhuis én een oude school, Alain maakt wat lekkers uit een koude kas, en een ezelopvang in Nijkerk.
Valentijn bezoekt ‘De Meeshoeve’
Uitzending

2 maart 2023

Valentijn bezoekt De Meeshoeve, chef-kok Rosah leert alles over stroopwafels, en duurzame slaapzakken van modeontwerper Bas Timmer.
Het ambacht van een prothesemaker
Uitzending

1 maart 2023

Theo-Bert brengt kleur en sfeer in een eetkamer, chef-kok Leon maakt twee Italiaanse klassiekers en het ambacht van een esthetisch prothesemaker.