Duurzame trouwjurken
Uitzending

18 april 2024

Valentijn kijkt zijn ogen uit in een 'los hoes', Ramon maakt een zoete taart, natuurliefhebbers Ruben en Ruurd Jelle planten inheemse struiken en een trouwjurk kan je heus wel vaker dan één keer aan.
Weidevogelgebied Eilandspolder
Uitzending

17 april 2024

Een klassiek Engels interieur vol antiek in de ruime bovenwoning van Herman en Wietske, Sharon proeft Amsterdamse plantaardige boter en boswachter Chris beheert met veel liefde een weidevogelgebied.
Scheepsbouwer Kortenhoef
Uitzending

16 april 2024

Theo-Bert pakt samen met de bewoners een gezamenlijke woonkamer aan, Alain oogst een vitaminebommetje oftewel veldsla en Peter werkt al 40 jaar op zijn eigen scheepswerf aan kleine houten schepen.
De hoefdiertelling in Zeeland
Uitzending

15 april 2024

Een romantisch huis in Engelse stijl in de duinen van Santpoort, Sharon maakt een Perzische omelet boordevol groene kruiden en in Westerschouwen is het tijd voor de jaarlijkse hoefdiertelling.
een authentieke houtzaagmolen
Uitzending

12 april 2024

Hospita Sanna is dol op haar retro-interieur, smullen met een kruimelcake van bosbessen, een voortuin wordt aangepakt en een authentieke houtzaagmolen.
chef-koks Sharon en Ramon geven een onvergetelijk kinderfeestje voor KRO-NCRV’s-actie Lief Gebaar
Uitzending

11 april 2024

Een modern en funky interieur vol gekke accessoires, chef-koks Sharon en Ramon geven een onvergetelijk kinderfeestje voor KRO-NCRV's-actie Lief Gebaar en blije dieren op een boerderij in Mariënvelde.
Een droomhuis in de vorm van een tempel
Uitzending

10 april 2024

Een droomhuis in de vorm van een tempel, chef-kok Rosah haalt samen met biodynamische tuinders Jouke en Liz groenten van het land en een prachtig rietlandschap met ecologische waarde.
Rogier over vorm en structuren van bladeren.
Uitzending

9 april 2024

Een Haags hofje is ingericht met humor en creativiteit, Sharon maakt een vegetarische loempiataart, natuur-beleef-expert Tim duikt de schooltuin in en Rogier over vorm en structuren van bladeren.
Betoverende Camellia’s
Uitzending

8 april 2024

Achter de gevel van een onopvallend complex gaat een kleurrijke wereld schuil, Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht, betoverende camelia's en een 7,5 hoog kunstwerk in Lelystad.
Een creatief huis in Hilversum waar veel zelf is gemaakt
Uitzending

5 april 2024

Een creatief huis waar bijna alles zelf is gemaakt, chef-kok Leon maakt klassieke kervelsoep én lamstoof, edelherten in het Weerterbos en Anne Wieggers plant een bijzondere bloeier: de Eremurus.
Tesmi maken in Barendrecht
Uitzending

4 april 2024

Theo-Bert knapt een dorpshuis op zodat kinderen er een feestje kunnen geven, chef-kok Sharon proeft tesmi, een gekruide geklaarde boter, en een botanische tuin met historische verhalen in Steyl.
Een BinnensteBuiten special: Nederland, waterland, vogelland
Uitzending

3 april 2024

Een BinnensteBuiten-special: Nederland, Waterland, Vogelland met vogelexpert Arjan Dwarshuis. In een vierdelige reeks toont Arjan dat onze natuurgebieden van levensbelang zijn voor miljoenen vogels.
afl 66 natuur
Uitzending

2 april 2024

In Zelhem herinnert in een voormalig tolhuis veel aan vroeger, Alain proeft ambachtelijke karnemelk, plantenexpert Rogier weet alles over plantennamen en oude treinonderdelen krijgen een tweede leven.
wonen afl 65
Uitzending

1 april 2024

Een voormalige botenwinkel in Veere is nu een kleurrijke gezinswoning, chef-kok Ramon maakt goi cuon oftewel verse Vietnamese springrolls en het is rammeltijd voor de hazen in de Alblasserwaard.
Vogelaarsechtpaar Camilla Dreef en Arjan Dwarshuis bezoeken de Biesbosch
Uitzending

29 maart 2024

Valentijn bezoekt de Haagse Pastoor van Arskerk, Ramon en bodemvisser Chiel gaan vissen op schar en vogelaarsechtpaar Camilla Dreef en Arjan Dwarshuis bezoeken de Biesbosch.
De historische tuin van Slot Zeist
Uitzending

28 maart 2024

De historische tuin van Slot Zeist, een kleurrijk huis met muurschildering en Sharon bezoekt een familie die echte Engelse clotted cream maakt.
natuurgids Marlies spot spechten op Landgoed Beerschoten
Uitzending

27 maart 2024

Theo-Bert knapt een woonkamer op tot sfeervolle plek, Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat, natuurgids Marlies spot spechten op Landgoed Beerschoten en het beeld Eden in Zeist.
Een oude pastorie is nu een fijn familiehuis
Uitzending

26 maart 2024

Een oude pastorie is nu een fijn familiehuis, Alain bezoekt sterrenkoppel Corine en Jelle die onverwachts een Michelinster ontvingen en Manon en Simon redden jonge boompjes om ze elders te planten.