Instagram Live: hoe werkt het?

Deze week gaan wij elke werkdag na de uitzending live op Instagram met de experts van het eerste uur van 19.15 uur tot 19.35 uur. Je kunt ze vragen stellen en luisteren naar hun verhalen en ervaringen achter de schermen. Om je even op weg te helpen, leggen we je hier uit hoe je deze live-sessies kunt bekijken.

1. Download Instagram op je telefoon. 
Download Instagram voor Android
Download Instagram voor Apple

2. Meld je aan met je email-adres of Facebook-account. 

3. Volg @binnenstebuitentv

4. De live-sessie verschijnt vanzelf bovenaan het startscherm (het rondje met de profielfoto). Zie je de live-sessie hier niet? Zoek dan het profiel van BinnensteBuiten op en klik daar op de profielfoto. Achteraf kun je de live-sessie terugkijken via het Instagramprofiel van BinnensteBuiten. Klik dan op het derde icoontje (lijkt op een tv'tje). 

5. Doe gezellig met ons mee! Je kunt gewoon kijken of in de chat een vraag stellen aan de expert. 

Maandag: Ramon Brugman

Maandag direct na de uitzending op tv gaat Ramon live op de Instagram van BinnensteBuiten! Hij heeft er al ontzettend veel zin in en kan niet wachten op de vragen die jullie hem gaan stellen. 

Ga naar onze Instagrampagina 

Ramon Brugman
Chef-kok Ramon Brugman | Foto: Paula Zimmerman

Dinsdag: Sharon De Miranda

Wat is Sharons favoriete gerecht? Wat is het meest bijzondere dat ze ooit gemaakt heeft? En heeft ze ook weleens iets gemaakt wat uiteindelijk helemaal niet lekker was? Als jij net als wij staat te trappelen van nieuwsgierigheid, kijk dan dinsdagavond zeker naar de Insta-livesessie met Sharon.

Ga naar onze Instagrampagina 

Sharon de Miranda | foto: Paula Zimmerman
Chef-kok Sharon de Miranda | Foto: Paula Zimmerman

Woensdag: Martin Stuger

Nu de eerste zonnestralen zijn doorgebroken beginnen je groene vingers misschien al te kriebelen. Hét moment om al je tuinvragen aan Martin te stellen! Tips voor tuinieren of erachter komen wat Martins favoriete plant is: onze groene expert staat woensdagavond live voor je klaar. 

Ga naar onze Instagrampagina 

Martin Stuger
Tuinspecialist Martin Stuger | Foto: Marjon Lukje

Donderdag: Marieke Schatteleijn

Heb je vragen voor Marieke? Donderdag gaat onze boswachter live op Instagram. Heb je je helemaal suf gewandeld in jouw omgeving en zoek je iets nieuws? Misschien heeft Marieke wel een tip voor je. 

Ga naar onze Instagrampagina 

Marieke Schatteleijn
Boswachter Marieke Schatteleijn

Vrijdag: Alain Caron

Alain kan niet wachten om jou te ontmoeten in zijn live-sessie op Instagram. Hij kan heerlijk vertellen over al zijn avonturen met BinnensteBuiten, maar aarzel vooral ook niet om een vraag te stellen. 

Ga naar onze Instagrampagina 

Alain Caron
Culinair expert Alain Caron

Veelgestelde vragen

Ik heb geen Instagram. Kun je de live-sessies ook op Facebook volgen?
Nee, de sessies zijn alleen te bekijken op Instagram. Kom ons daar gezellig volgen! 

Kun je de live-sessies terugkijken? 
Achteraf kun je de live-sessie terugkijken via het Instagramprofiel van BinnensteBuiten. Klik dan op het derde icoontje van links (lijkt op een tv'tje). 

Hoe laat zijn de live-sessies?
Van 19.15 (meteen na de uitzending) tot 19.45.

Hoe stel ik een vraag aan de expert?
Stuur ons van tevoren een DM op Instagram of Facebook met je vraag of stel je vraag live door te typen in de chat die je ziet tijdens de live-sessie. 

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!