23 december 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 23 december 2016
Met: In de week voor Kerst maken alle koks van BinnensteBuiten één gang voor het kerstmenu. Er is nog één gang over en dat is het dessert. Sommelier Milton Verseput geeft wijntips bij de verschillende gangen en chef-kok Léon Mazairac kookt in zijn thuisbasis Utrecht een dessert op basis van yoghurt en manuka-honing, hazelnoot, tijm en praline. En een vervallen villa in hartje Renkum krijgt haar charme van 1900 terug als Mechteld en Hans er komen wonen. Alle oorspronkelijke details zijn teruggebracht door deze twee huizenfreaks, en ook hun twee kinderen dragen een eigen steentje bij. De Portugese veranda en alle verschillende kleuren zijn zo inspirerend dat het huis met recht Muze wordt genoemd.

Laat je reactie achter

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Hoofdgerecht: Canard à l'orange
    21 december 2016

    Hoofdgerecht: Canard à l'orange

    Het hoofdgerecht van het BinnensteBuiten kerstdiner wordt verzorgd door Alain. Hij maakt een spectaculaire Canard à l'orange.

  2. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Ile Flottante
    13 november 2015

    Ile Flottante

    Alain maakt het dessert ile Flottante. Dit betekent 'drijvend eiland' in het Frans.

  3. Recept
    4.4
    Stilstaand beeld van Gegrilde kippendijen en bloemkoolpuree
    14 februari 2017

    Gegrilde kippendijen en bloemkoolpuree

    Sharon vervangt de aardappelen voor bloemkoolpuree. Daarbij maakt ze overheerlijke gemarineerde kippendijen en gebakken snijbonen.

  4. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Amuses bij jenever
    3 maart 2017

    Amuses bij jenever

    Alain Caron is te gast bij drie vrienden. Zij hebben als missie om jenever weer populair te maken onder hun leeftijdgenoten. Hier maakt Alain heerlijke amuses bij.

  5. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Unieke woning
    21 maart 2016

    Unieke woning

    In het landelijke Zevenhuizen vlakbij Rotterdam heeft ontwerper en sfeermaker Robert van der...

  6. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Victoriasoezen
    25 februari 2016

    Victoriasoezen

    Chef-kok Ramon Brugman begon zijn culinaire carrière als patissier. Oude liefde roest niet en...

  7. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Biologisch boeren in de gezamenlijke moestuin
    8 oktober 2015

    Biologisch boeren in de gezamenlijke moestuin

    Klaas leeft zijn droom: een gezamenlijke moestuin die inmiddels bijna 400 ‘leden’ heeft.

  8. Recept
    0
    Stilstaand beeld van Raapstelenstamppot
    14 april 2016

    Raapstelenstamppot

    Chef-kok Ramon Brugman maakt een  voorjaarsgerecht: lamsracks met raapstelenstamppot.

Pagina's