vrijdag

Aflevering van
20 september 2019

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa, in de Betuwe bezoeken Leon en Lendl een wijngaard en gebruiken ze de groene oogst, versjus, als smaakmaker in hun gerechten.
Afbeelding 114
25 min

Aflevering in het kort

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met zorg en toewijding samengesteld. * In het Betuwse dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de wijngaard van Arina en Diederik is de eerst pluk van de druiven al in volle gang. Van deze groene oogst wordt geen wijn gemaakt, maar verjus. Deze smaakmaker voor in de keuken klinkt misschien nieuw, maar was in de Romeinse tijd al een bekend product.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!