11 november 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 11 november 2016

Met: Culinair expert Alain Caron pakt de boot naar Texel om te gaan proeven en koken bij wodkamaker Kees Groenewoud. Kees maakt zijn Texelse wodka met een vleugje cranberry.

In het land van Maas en Waal ligt het plaatsje Puiflijk waar sinds 1920 de boerderij Laag Viervoet staat. Op deze plek is Jos Dekker geboren en getogen. Samen met zijn vrouw Paulien steekt hij met liefde de handen uit de mouwen om de boerderij in oude glorie te herstellen nadat zijn ouders er in de jaren 60 voor hun tijd een 'moderne' woning van hadden gemaakt.

Ook leuk om te kijken

  1. Tuin & Natuur
    Stilstaand beeld van Tijdloze Rotterdamse stadstuin
    13 september 2016

    Tijdloze Rotterdamse stadstuin

    Tuinontwerper Erwin Stam gunt ons een kijkje in zijn eigen tijdloze Rotterdamse stadstuin.

  2. Recept
    3.75
    15 juni 2017

    Sabri Rolls (gezonde wraps)

    ‘’Ik noem mijn wraps Sabri Rolls, naar de naam van mijn zoontje.’’ Gedurende de ramadan delen...

  3. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Luxe kerst-penthouse
    18 december 2015

    Luxe kerst-penthouse

    We nemen weer een kijkje in het luxe penthouse van Marjan Strijbosch. Kerst is voor Marjan een bijzondere tijd. Daarom heeft ze extra uitgepakt om haar huis op en top in kerstsfeer te brengen!

  4. Huis & Interieur
    Stilstaand beeld van Landgoed Mariënwaerdt
    19 oktober 2016

    Landgoed Mariënwaerdt

    In Beesd ligt het eeuwenoude Landgoed Mariënwaerdt, waar de Familie van Verschuer al sinds 1734 woont. De huidige baron Frans vertelt over zijn geboortehuis.

  5. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Wereldkeuken Amsterdam Bijlmer
    22 februari 2019

    Wereldkeuken Amsterdam Bijlmer

    Culinair expert Alain Caron gaat op culinaire wereldreis in Amsterdam Zuid-Oost. In een tot food court omgebouwde parkeergarage komen talrijke keukens vanuit alle windstreken samen.

  6. Recept
    4.432435
    Stilstaand beeld van Ragout van bospaddenstoelen
    15 december 2016

    Ragout van bospaddenstoelen

    Ramon kookt betaalbare maaltijd met een smaakvolle ragout van bospaddenstoelen.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Taste before you waste
    17 oktober 2018

    Taste before you waste

    Alain ontmoet Lara van stichting Taste Before You Waste. Hij maakt een heerlijk gerechtje met producten die winkeliers niet meer verkocht krijgen en die Lara ophaalt.

  8. Recept
    4.26154
    Stilstaand beeld van Char siu
    3 april 2018

    Char siu

    Ramon houdt het betaalbaar vandaag. Hij maakt een gerecht met een Chinese oorsprong: char siu, ofwel geroosterd varkensvlees. Hij maakt de maaltijd compleet met gewokte groenten en witte rijst.

Pagina's