17 mei 2018
                    
                
                                  
                    
                      Interieurstylist Theo-Bert maakt van de kamer van Yaële (12) een chillplek en Nadia ontdekt hoe je heerlijke rabarber kan telen.
                    
                   
                
                                               
             
           
               
      
                  
     
       
 
  
  
    
          
        
                      
Aflevering in het kort
                    In Amersfoort willen Natascha en Mark Huisman graag de slaapkamer van hun oudste dochter Yaël opknappen. De afgelopen vier jaar hebben ze geen tijd en geld gehad om de kamer van Yaël te stylen. Nu de 12-jarige Yaël in de brugklas zit, krijgt ze steeds meer behoefte om zich terug te trekken op haar slaapkamer. Dus de hoogste tijd om van deze ruimte een gezellige plek te maken, waar Yaël niet alleen haar huiswerk kan maken, maar ook met vriendinnen kan chillen. Ze hebben daarom de hulp van interieurstylist Theo-Bert Pot ingeschakeld. 
Culinair schrijver Nadia Zerouali is op pad in Heemskerk en kookt een lekker en kleurrijk gerecht met rabarber. Zij krijgt daarbij hulp van telers Jaap en Marcel Tijms. Vader en zoon runnen samen met veel plezier het bedrijf dat vader Jaap in de jaren 70 begon. Na vele gewassen te hebben gekweekt, is rabarber nu hetgeen waar zij hun ziel en zaligheid in leggen. Een sterke plant waarvan er zelfs een ras door Jaap is bedacht en geteeld: de Ruby Jack. Hoewel het wel helpt dat de rabarber weinig onderhoud vergt, is het werk dat ze ervoor moeten doen, voor beide mannen dan ook eerder een hobby dan een arbeid.
        
       
    
          
        
          
  
                In deze aflevering
        
    
  
          
        
            
        
        
      
      
                  
                Meisjeskamer in Amersfoort
                       
     
   
  
    
  
  
    
  
          
        
            
        
        
      
      
                  
                Gestoofde rabarber met kokosroom