Nina en Josh wonen in een heerlijk appartement in Amsterdam. Het zoeken naar tweedehands spullen en doe-het-zelven is hun grote passie. Met liefde voor poedertinten en een oog voor detail straalt het knusse appartement van de creativiteit. Kijk je mee?
'Ik vind het heerlijk om thuis te komen als ik weg ben geweest.'
Josh Kröser | Duurzaam ondernemer

Hart verloren aan Marrakech

Het zitgedeelte is geïnspireerd door Marrakech. Nina verloor haar hart aan de mooie stad. De terracotta kleuren, ambacht en materialen inspireerde haar. Ze heeft ook veel meegenomen zoals het Marokkaanse tapijt en de poefjes. 

'Roze is echt mijn lievelingskleur.'
Nina Nijland | Creatief ondernemer

Voormalige legertafel

De tafel heeft Nina tweedehands gevonden en overal mee naartoe gesleurd. Het was een oude legertafel, hij was ook eerst donkergroen van kleur. Nina heeft hem wit geverfd. Het is een heerlijke tafel om met veel vrienden aan te zitten én je kan hem makkelijk opklappen.

'De keuken is het hart van ons huis. Ik hou heel erg van koken en Nina houdt van bakken.'
Josh Kröse | Duurzaam ondernemer

Een bedhemel van kaasdoeken

De slaapkamer zit achter de woonkamer. Het is een heerlijke lichte ruimte om wakker te worden. De bedhemel heeft Nina zelf zelf gemaakt. Josh maakte zijn eigen kaas in de keuken, en in dit soort doeken wordt dan de kaas gezeefd. Nina raakte geïnspireerd door de mooie luchtige stof en ging ik mee aan de slag.

'We kunnen het iedereen aanraden om zoveel mogelijk zelf te doen in huis. Het is leuk en ook nog eens duurzaam!'
Nina en Josh
wonen

Meer zien

Wil je graag nog meer zien van het droomhuis van Nina en Josh? Bekijk de hele video hier!

Bekijk de video
Geschreven door
Elisa Bakker
Datum