Milou en Jeroen hebben hun woning omgetoverd tot een paleisje met porseleinen beelden en andere vondsten. Met een zebra boven de schouw en her en der een panterprint is hun huis zeker niet saai.

Fotografie: Liesbeth Disbergen

Eerste gezamenlijke woning

Milou en Jeroen wonen nu drie jaar in hun woning in Teteringen. Per toeval kwamen ze dit huis tegen en waren opslag verliefd. Het stel is al tien jaar samen, maar dit is hun eerste gezamenlijke woning.

Liefde voor printjes en bijzondere objecten

Milou en Jeroen houden niet van 'saai' en vinden het leuk om hun huis aan te kleden met bijzondere sprintjes, kleuren en objecten. Hun liefde voor deze gewaagde inrichting is begonnen bij porseleinen beelden, groot en klein. Ze reizen stad en land af voor de mooiste beeldjes én schilderijen. Het eerste porseleinen beeld in huis was een dalmatiër, die ze hebben overgekocht van een dame die het beeld ooit heeft gewonnen op de kermis. 

'Als we iets moois zien, gaan we erop af.'
Milou Ong - planner deurenbedrijf

Uitpakken in de slaapkamer

In de slaapkamer hebben Milou en Jeroen goed kunnen uitpakken. Ze combineren de tijger- en zebra printjes met goud en Chinese porseleinen potten. Dit past ook helemaal bij Milou vanwege haar Chinese achtergrond. 

scherm-afbeelding_2024-01-23_om_16.18.30.png

Kijk hier de video

Krijg je geen genoeg van deze printjes? Bekijk dan hier het item. 

Bekijk de video
Geschreven door
Zoë Oerlemans
Datum