Na lang zoeken heeft Desmond eindelijk zijn droomhuis gevonden in Rotterdam. Hij is dol op kleur en gekke dingetjes en laat dat in zijn interieur overal terugkomen. Het is vrolijk, knus en gezellig bij Desmond thuis. Kijk je mee?

Fotografie: Roos Eijmers
'Ik zou mijn stijl omschrijven als stoer met een tuttig randje'
Desmond

Out of the box

Desmond vind het fantastisch om zichzelf uit te drukken in zijn interieur. Hij is dol op gekke dingetjes en het mag van hem allemaal lekker 'out of the box'. Alles wat je bij Desmond ziet is helemaal zijn stijl. 'Ik koop niet in op trends, wat ík mooi vind is het belangrijkste.'

Van huis uit meegekregen

In het ouderlijk huis van Desmond werd er ook altijd een hoop geschoven en stond het vol met vrolijke decoratie. Deze liefde voor een kleurrijk interieur deelt hij dan ook met zijn moeder. Samen struinen ze kringloopwinkels af om de leukste spullen te scoren. 

Liefde voor groen

Ook planten en bloemen komen overal terug in het huis van Desmond. Hij heeft een bloem opleiding gedaan en dat is er een beetje in blijven zitten. Nog steeds heeft hij een grote liefde en interesse voor planten en bloemen en zonder groen is zijn huisje niet af.

'Ik ben heel blij met hoe het huis is, maar het is nooit helemaal af'
Desmond
Kleuren jungle Rotterdam

Meer zien?

Wil je meer weten van de verhalen achter de kunst in Desmond zijn huis? Bekijk hier de hele video!

Bekijk de video
Geschreven door
Elisa Bakker
Datum