In hun zoektocht naar een groter huis met meer ruimte voor hun gezin, stuiten Fabi en haar man op dit nieuwbouwproject geïnspireerd op de architectuurstijl van Dudok. Bijzonder door de horizontale architectuurstijl, de lichte en blauwe bakstenen en volop licht in huis. Binnen proosten ze aan hun eigen cocktailbar en de jongens kunnen los in een heuse speelruimte. Kijk je mee?
'Ons voornemen was: niet meer zoveel wit en licht als in ons vorige huis. En dat is gelukt!'
Fabi Hoek | Bewoner

Een huis met herinneringen

Fabi en haar man bepalen samen wat er in hun interieur komt te staan. ‘Het is dus niet zo dat ik alleen maar mijn eigen smaak hier in huis door druk. Mijn man heeft bijvoorbeeld het roze pantertafeltje uitgezocht samen met mijn zoons. En de twee schilderijen die hij heeft uitgezocht van de films Amelie en Pulp Fiction staan symbool voor twee mooie herinneringen aan onze bruiloft.’

'Het is heerlijk om ’s avonds een cocktail te maken in onze eigen bar.'
Fabi Hoek | Bewoner

Een paradijs voor de kinderen

De zoons van Fabi en haar man kunnen zich uitleven in de speelkamer. ‘Daar zijn ze héél blij mee en wij ook!’ En de slaapkamers van de jongens zijn ook helemaal in stijl. Beide zijn helemaal gek van superhelden, bij de jongste hangt dan ook een lamp van de Hulk en bij de oudste zie je overal waar je kijkt Spiderman.  

‘Ik heb mijn bruidsjurk meteen na het feest om de paspop gehangen, dus de vlekken zitten er nog in!’
Fabi Hoek | Bewoner
Dudok

Meer zien?

Benieuwd naar het Eftelinghoekje en de tuin van dit huis? 

Bekijk de video
Geschreven door
Veerle Bos
Datum