In Haarlem wonen Leonie en Jan in een huis uit 1906. Achter de oude buitenkant gaat een modern en kleurrijk interieur schuil. Het huis is compleet gestript en van boven tot onder verbouwd, maar eindelijk kan het stel volop genieten van hun huis én met een kleintje op komst. Kijk mee!


Verbouwd droomhuis in Haarlem | Fotografie: Sheena Schouwink

Meer inspiratie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dan krijg je elke week de leukste inspiratie voor jouw interieur zo op je digitale deurmat!

Dat wil ik!

De keuken als stralend middenpunt

De keuken is de blikvanger van het huis. De twee wilde graag een houten keuken. In het hout zie je het Hongaarse motief, iets wat in de rest van het huis vaker voorkomt. Om een contrast te creëren met de rechte lijnen hebben ze voor de tegels juist weer voor ronde vormen gekozen. De roze kleur was de keuze van Jan, hij vond het een mooie combinatie met het hout. 

Onder de trap is een ideale verstopplek voor de kattenbak
'Wij hebben de regel als een van ons iets na drie weken niet meer mooi vind halen we het weg. Daardoor kunnen we meer gedurfde keuzes maken.'
Leonie ter Veld | Online Influencer

De badkamer als basis

Het hele huis is eigenlijk om de badkamer heen gebouwd. Leonie en Jan vonden daglicht heel belangrijk dus de plek van de badkamer was snel bepaald. Ook de babykamer is al een tijdje helemaal klaar voor zijn nieuwe bewoner. In tegenstelling tot de rest van het huis straalt deze kamer juist meer rust uit. Leonie kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan. De slaapkamers zitten weer vol kunst en kleur. 

'Onze gang geeft meteen een kleurrijke binnenkomst, ik hou van de hysterische tegels.'
Leonie ter Veld | Online influencer
Een huis vol gewaagde kleuren

Meer zien?

Bekijk de video hier voor nog meer van dit vrolijke interieur. Zelfs een goud toilet!

Bekijk de video
Geschreven door
Elisa Bakker
Datum