De mooiste keukens

Van klassieke keukens tot moderne kookeilanden: Bij BinnensteBuiten komen uiteenlopende interieurs voorbij. Droom weg bij deze indrukwekkende keukens en je krijgt spontaan zin om een schort om te knopen.

Open keuken in voormalig stadhuis

In het voormalige stadhuis in Steenbergen toveren de bewoners een oude gemeentelijke balie om tot een prachtig kookeiland. De keuken staat in verbinding met de woonkamer en er is genoeg zitruimte: de perfecte plek om heerlijk te gaan koken!

Oud-stadhuis Steenbergen | 24 september 2020

Modern kookeiland

Modern maar toch heel sfeervol: Deze strakke keuken is verhoogd en voorzien van sfeervolle houten balken. Met uitzicht op het weidse Gelderse landschap is het gemakkelijk wegdromen terwijl de pasta overkookt.

Droomhuis: Veerhuis in Opheusden | 4 juli 2020

Amsterdams knus

Het was ooit een plek voor havenarbeiders, tegenwoordig is dit voormalige Amsterdamse café een gezellige keuken. Delftsblauwe serviezen en deurtjes met mes en handgrepen zorgen voor sfeer. Je zet één stap binnen en je voelt je meteen welkom. Dat is de kracht van een knus interieur.

Café Amsterdam | 28 maart 2018

Lichte herenhuiskeuken

Uitgebreid koken? Deze grote keuken heeft veel ramen, zodat je overdag in het daglicht kan koken. Zwart, marmer, grijstinten en kleurrijke eyecatchers: de industriële inrichting zorgt bovendien voor veel contrast in dit klassieke herenhuis.

Australisch droomhuis Haarlem | 15 februari 2019

Keuken in souterrain

Deze keuken staat in het souterrain van een theaterhuis in Den Haag. De witte tegeltjes en kastenwanden passen helemaal in de klassieke stijl van het pand, en geven het geheel een koninklijk gevoel.

Theaterhuis Den Haag | 19 januari 2018

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!