Van woonkamer tot slaapkamer en van tuinkamer tot logeerkamer… geef je al wensen door aan Theo-Bert en met zijn magic hands maakt hij er binnen no-time een prachtplaatje van!

De walk-in closet

Een walk-in closet, welke vrouw droomt er niet van? Theo-Bert steekt zijn handen eens flink uit de mouwen en maakt er binnen een dag een glamourkamer van.

Bekijk de video

Een knusse wachtkamer in de vrouwengevangenis

Vlak voor kerst is Theo-Bert wel op een hele bijzondere plek: de vrouwengevangenis! De wachtruimte voor het bezoek is koud en kil en daar wil de gevangenis graag wat aan doen. Door de inzameling van giften en goed teamwork van gedetineerden en familie is er een knusse, warme wachtkamer gecreëerd.

Bekijk de video

Dagbesteding

De huisraad met het allerlaagste budget ooit! Voor slechts 150 euro knapt Theo-Bert een dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel op. Door materialen opnieuw te gebruiken en te verven blaast hij er nieuw leven in. Het resultaat? Verbluffend!

Bekijk de video

Een tuinkamer met sfeer

De kale serre van Klaas en Karin wordt omgetoverd tot een mooi, knus geheel. Met houten elementen, sfeervolle warme kleden en een kek behangetje is het echt een aparte kamer geworden met prachtig uitzicht op de tuin.

Bekijk de video

Roze of geen roze?

De slaapkamer van Amanda en Redmer is witter dan wit. Tijd voor een opfrisser met kleur, en daar weet Theo-Bert wel raad mee. Hoewel Redmer heeft uitgesproken geen roze in huis te willen, trekt Theo-Bert de stoute schoenen aan en voegt behoorlijk wat roze toe. Wat zal hij ervan vinden?

Bekijk de video