Portret Theo-Bert Pot
interieurontwerper

Theo-Bert Pot

In BinnensteBuiten gaat interieurontwerper Theo-Bert op pad om huizen en bijzondere ruimtes een frisse opknapbeurt te geven. Voor Theo-Bert is interieurstyling altijd al zijn grote passie, vroeger veranderde hij als kind al om de haverklap zijn kamer. Hij is onder andere bekend van zijn blog The Nice Stuff Collector.

Over Theo-Bert

Na zijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK) start Theo-Bert samen met een goede vriendin zijn eigen grafisch bureau in Den Haag. Met zijn populaire blog The Nice Stuff Collector over interieur, styling & design, heeft hij al ruim 78.000 volgers op Instagram. In 2016 won zijn blog een Blog Award. Naar aanleiding van zijn succes wordt Theo-Bert gevraagd om bij BinnensteBuiten aan de slag te gaan als interieurstylist en interieurfotograaf. De combinatie van het grafische en de zachtheid van bijvoorbeeld stoffen maakt dit een perfecte combinatie. Kenmerkend voor zijn stijl is het gebruik van kleur en het maken van combinaties met verschillende structuren en materialen. Een selectie van zijn favoriete items.

Tamara en Matthias wonen met hun vijf kinderen in Maarn. Na de geboorte van de jongste, de enige zoon, bleek de woonkamer niet langer praktisch te zijn voor dit grote gezin. En dát is twee jaar geleden. Toen het even minder ging met de gezondheid van Tamara en ze zich nergens terug kon trekken, was het tijd om aan de bel te trekken bij interieurstylist Theo-Bert. Hij gaat met Tamara en haar handige man Matthias van de huiskamer een gezellige familiekamer maken voor het zevenkoppige gezin.

Huisraad Maarn
De gemiddelde Nederlandse woonkamer is mij veel te wit!
-Theo-Bert Pot

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor haar, want van een huis komt ze terecht in een appartement van 52 vierkante meter. Grietje heeft de hulp van Theo-Bert ingeschakeld om van haar ruimte een mooie, romantische kamer te maken die goed bij haar karakter en haar verbeelding past. 'Het bed staat hier omdat ik dan het mooiste uitzicht heb op de bomen. Een bank heeft voor mij geen zin.' Interieurstylist Theo-Bert helpt haar van deze kamer een echt thuis te maken.

Aangepaste woning in de Bijlmer

In augustus viert Dominique zijn 30e verjaardag en dat is een belangrijk moment voor hem. Hij heeft zijn eigen stek gevonden in een arbeiderswoning uit 1866 in het Arnhemse Klarendal. Om met een schone lei te beginnen heeft Dominique zijn studentenmeubilair weggegeven. Dit huis is een nieuwe start. Maar nu loopt Dominique een beetje vast met de verdere invulling van zijn huiskamer. Gelukkig heeft interieurstylist Theo-Bert Pot altijd leuke ideeën en tovert hij de woonkamer om tot een nieuw thuis voor Dominique.

Huisraad in Arnhem
[Advertentie]

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!