Haal buiten naar binnen of binnen naar buiten! Met openslaande deuren, een tropische serre of fijne veranda. Waar ga jij voor?

Vergezicht vanaf je veranda

Een veranda is een must voor Jarco en Reina. In hun droomhuis is het nu ook dé favoriete plek om samen te komen en te genieten van het uitzicht! Het buitenleven is zo altijd dichtbij.

Bekijk de video

Huiselijke serre

Theo-Bert gaat met Ria aan de slag met de serre. Ze knappen het op tot een huiselijke en lichte ruimte bomvol planten en sfeervolle verlichting. Zo komen de serre én de tuin eindelijk tot hun recht.

Bekijk de video
Serre

Design in het bos

Ineke en Alexander wonen midden in het bos. Doordat het huis veel ramen en openslaande deuren heeft, zijn binnen en buiten overal met elkaar verbonden. De strakke inrichting is een mooi contrast met weelderige natuur buiten.  

Bekijk de video

Tuinkamer op het dak

Ook in een appartement in de stad kan buiten naar binnen worden gehaald. De plantenmuur in de badkamer zorgt voor een tropisch effect en de glazen uitbouw op het dak is fenomenaal!

Bekijk de video

Tussen de dijken

Joep en Francis wonen in een duurzaam huis met uitzicht op de Waal. Dankzij de plantenkas midden in de woonkamer en de grote ramen genieten zij in huis ook van groene natuur.  

Bekijk de video