Kleur je eigen leven

Kleur in je interieur: je houdt ervan of of niet. Deze huizen zijn zo kleurrijk ingericht, onze interieurstylist Theo-Bert zou trots zijn!

Kleuren Walhalla

Zodra je Warmond inrijdt, valt het huis van Odette meteen op. Dit rijtjeshuis heeft een paarse gevel en springt er meteen tussenuit. Ook binnen gaat ze los! Met kleuren als roze, paars en oranje is deze dame niet bang voor een beetje colourblocking.

Cozy cottage

Van de buitenkant lijkt de cottage van Veronique een klassieke schoonheid, maar binnen wisselen Scandinavische interieurs, klassieke elementen en familiestukken elkaar af. De liefde voor interieur zit Veronique in het bloed. De muren blijven dus nooit lang dezelfde kleur.

Regenboogboot

Jaren '70, 'Eat your heart out!' Het schip van Ivo en Pepijn heeft alle kleuren van de regenboog. Naast felle kleuren voeren printjes de boventoon, echt vrolijk en lekker vintage. De woonboot is in alle opzichten kleurrijk, er woont namelijk ook een regenbooggezin.

Nostalgisch herenhuis

Charlotte is fan van kleur! En dat zie je in haar herenhuis vol met memorabilia en kleur. Van kobaltblauw tot diepgroen en paarse tegeltjes in de keuken. Met kleur oogt een ruimte groots en daar gaat ze voor. Juist door veel kleur te gebruiken, bijvoorbeeld op je plafond, krijg je een warm gevoel. Kleur omhult!

Hippy chique

Het is even knipperen met je ogen, want de kleuren vliegen je echt om de oren. Het felle paars, roze en geel is wennen, maar als geheel past het bij elkaar. De kerstverlichting hangt hier trouwens ook het hele jaar door. Gedurfd en gezellig dit huis dus!

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!