Het appartement van Annemarie zit al jaren in de familie. Nu ze er zelf woont maakt ze het helemaal naar haar eigen smaak. En die veranderd nog wel eens. Annemarie transformeert dan ook vaak de kleuren van haar appartement en geeft het weer een totaal nieuwe 'look'.

Roze paleisje

Annemarie begon met witte muren, maar daar voelde ze zich helemaal niet thuis. Ze veranderde toen een muur van wit naar blauw om te experimenteren. Dat beviel goed, inmiddels is de muur alweer roze. De kleuren in Annemarie haar appartement zijn al een stuk of 3 keer veranderd, maar roze en oranje blijven wel haar favoriet. Haar vriend Kuno noemt het dan ook het ‘roze paleisje’.

Een huis vol enthousiasme

Annemarie krijgt er geen genoeg van om het interieur van haar woning te veranderen. Net alsof ze steeds weer in een heel ander huis woont. Het huis zit vol enthousiasme en kleur, dat past helemaal bij Annemarie. Benieuwd naar wat voor en na foto's? Bekijk ze hieronder!

Gewoon doen

Krijg jij ook al de kriebels als je hiernaar kijkt? Annemarie zegt 'gewoon doen'. Probeer eens wat uit met verschillende kleuren en op die manier maak je je interieur helemaal eigen. Zo leuk!

Geschreven door
Elisa Bakker
Datum