Van grote badkuipen tot inloopdouches en van balzalen tot een enkele vierkante meters. In BinnensteBuiten hebben al heel wat badkamers de revue gepasseerd, maar deze sprongen er echt uit. Kijk je mee?

De gouden kast

Dat een luxueuze badkamer niet duurt hoeft te zijn, bewijzen Robert en Mieke. In hun grote loft staat een kleine badkamer, helemaal van goud polyester. Het pronkstuk is het verrijdbare bad, waardoor je door het hele huis kunt badderen.

Bekijk de video
Badkamer

Geluk bij een ongeluk

De kitscherige, oerlelijke oude wasbak van Loek en Johan zakte door toen een van hen op het randje ging zitten. Maar daar waren ze niet verbolgen over, want nu hebben ze een wasbak die ze wel mooi vinden! De rest van de badkamer is gesierd door parfumflessen in allerlei soorten en maten. Wil je je helemaal onderdompelen in eau de cologne dan kan dat; er staat een levensgrote fles te pronken aan het zijraam.

Bekijk de video

Shabby chique in Brugge

In een oud Middeleeuws landhuis verwacht je wel wat van de badkamer. Toen Jean-Philippe, Jean-Paul en Frank dit huis kochten hebben ze het omgetoverd tot een wonderlijke plek. De badkamer lijkt een sprookje. Een mix tussen een living en een park door de natuurlijke materialen. De spiegel is een patchwork, waardoor de buitenmuren wegvallen en je je in de natuur waant.

Bekijk de video
Badkamer

Tv kijken vanuit bad

Het hele huis van Lonneke en haar gezin is pracht en praal en daarbij is de badkamer juist heel basic gebleven. En-suite bij de slaapkamer vind je een heerlijk groot bad met uitzicht op de tuin en een tv. Meer heb je toch niet nodig?

Bekijk de video

Klassiek marmer

Het hele huis van Clarissa en Wilfred is gemoderniseerd, met uitzondering van de badkamer. De klassieke wasruimte is in volledig authentiek marmer uitgevoerd en en-suite aan de slaapkamer. Met een hoekbad en een inloopdouche viel er weinig te wensen over.

Bekijk de video
Badkamer