Simpele designs met natuurtinten en organische vormen. Scandinavische interieurs zijn mateloos populair en hebben vaak een knipoog naar de natuur. Hier kijk jij de kunst af!

Creatief paradijsje in Zwolle

Duurzaam én sfeervol: Miriam en Tom wanen zich in Zwolle in een oase van rust met hun Scandinavisch interieur. Door hun moderne stijl te combineren met meubels met een verhaal, creëren ze in hun 2-onder-1-kapwoning een huiselijke sfeer. Kijk hier de kunst af.

Bekijk de video

Scandinavische droomboot in Amsterdam

Wonen aan het water. Voor velen een droom, maar in Amsterdam-Noord is het Annelies en Hans gelukt. Zij ontwerpen hun eigen ruimtelijke, Scandinavische woonboot en met een likje verf in lichte tinten geven ze tweedehands meubels ook nog een nieuw leven. Van stijgerpijpen maken ze lampen voor in de keuken. Het resultaat is fantastisch!

Bekijk de video

Blauwe boerenschuurwoning in Lent

Lekker licht en duurzaam: daar draait het om in de boerenschuurwoning van Marnix en Susan. Met zonnepanelen en milieuvriendelijk hout hopen ze in de duurzame wijk van het Gelderse Lent jarenlang te kunnen genieten. En de kunst van het weglaten bewijzen ze zeker!  

Bekijk de video

Scandinavische boerderij in Loosdrecht

De kunst van het weglaten combineren met het behouden van authentieke details? Wietske en Tim wonen in Loosdrecht en bewijzen dat het kan! Met oude meubels en zelfgemaakte objecten straalt dit huis helemaal langs de Loosdrechtse wateren. Het noordelijke gevoel van Scandinavië zie je hier helemaal terug.

Bekijk de video