14 februari 2017

Hulp komt als geroepen

Korrie is bij klaas ingetrokken. De woonkamer hebben ze samen ingericht maar de slaapkamer is nog helemaal niet naar wens. Francine komt als geroepen.
Hulp komt als geroepen (32)

Video in het kort

Interieurontwerper Francine is in Nunspeet. Korrie is bij Klaas ingetrokken. De woonkamer hebben ze samen ingericht, maar de slaapkamer is nog niet helemaal naar Korrie's wens. De hulp van Francine komt dus als geroepen.

Klaas is niet bij de opknapper van de slaapkamer aanwezig. Maar wij vroegen ons af wat hij van de veranderingen vindt:

" Onverwacht mooi. Ik had een aantal foto's gezien en maakte me beetje zorgen omdat ikĀ  de kleur zo donker vond lijken maar ik was aangenaam verrast toen ik de kamer in het echt zag. De kleuren combinatie vind ik mooi. Vooral de wereld kaart van Korrie vind ik eruit springen. Mijn complimenten!".

[[{"fid":"118848","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":"Korrie en Klaas"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":"Korrie en Klaas"}},"link_text":null,"attributes":{"title":"Korrie en Klaas","height":480,"width":640,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!