26 december 2018

Sint Anna kerk Yerseke

Meinte en Maartje wonen in de oude Sint Anna kerk van Yerseke, in Zeeland. Ze zijn verliefd geworden op de plek en hebben rustig de tijd genomen om eigenhandig van het oude gebouw een comfortabel en duurzaam woonhuis te maken.
Sint Anna kerk Yerseke (179)
11 min

Video in het kort

Meinte en Maartje wonen in de oude Sint Anna kerk van Yerseke, in Zeeland. Ze zijn verliefd geworden op de plek en hebben rustig de tijd genomen om eigenhandig van het oude gebouw een comfortabel en duurzaam woonhuis te maken. Meinte en Maartje wonen en werken in de kerk met hun drie dochters. Daarnaast loopt er van alles op twee en vier pootjes rond. De Sint Anna kerk heeft nog steeds een opendeurfunctie. Meinte vertelt hoe. Dit gezin viert elk jaar kerst thuis én in de kerk.

Help jij de stichting SintAnna Prodeo? Dat is wat ze wil proberen. Kijken of het haar lukt anderen zich blij te laten voelen, te laten lachen. Dat doet ze niet alleen, de eerste aanzet daartoe is reeds gedaan middels de enorme gift  in de vorm van een personenlift. Daarmee kan de SintAnna ProDeo Stichting hen, die het het meeste nodig hebben, ontvangen in haar gastenkamers of in de Marta Hofmann Zaal. Komt u naast ons staan? Bent u de persoon of zijn jullie het bedrijf dat een gastenkamer adopteert? De SintAnna ProDeo ziet uit naar een ontmoeting met u en wilt u graag leren kennen om samen deze doelen te helpen verwezenlijken?

Meer informatie: http://www.sintanna.com/pages/sintanna-prodeo.php 

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!