Je moet er een beetje een neus voor hebben, maar dan geven vintage pareltjes en tweedehands topstukken je interieur stijl en karakter. Een duurzame hobby bovendien, want je bent heel circulair bezig.

Oma's koffiemolen

In de Achterhoek weet Ellen met slimme vintage snuisterijen een persoonlijke touch te geven aan haar interieur. Zo staat de oude koffiemolen van oma nog in volle glorie te shinen in de keuken! 

Bekijk de video

Retro roze

Mooi roze is niet lelijk. Jolanda en haar man Dirk gaan er voor! Het is haar lievelingskleur en samen weten ze er in huis een prachtig geheel van te maken. Heel duurzaam bovendien, als je ziet wat een lik verf al niet kan doen.

Bekijk de video

Tweedehands missie

Het is een een 'way of life' voor Arno en Marjolein uit het Utrechtse Meerkerk. Zij richten hun hele huis in met kringloop en tweedehands spulletjes. De stoelen, lampen en zelfs het handgeknoopte tapijt heeft al een eerder leven gehad. Een eclectisch pareltje, dit huis!

Bekijk de video

Rotan hoofdbord

Je moet er lef voor hebben, maar dat heeft Jennie wel! Ze durft met kleur en patronen te experimenteren en mixt moeiteloos design met retro-items en kringloopvondsten. Het rotan hoofdbord is werkelijk zo mooi, om bij weg te dromen. 

Bekijk de video

Vintage bovenhuis

De in Frankrijk geboren Florine gebruikt tijdens de verbouwing van haar bovenhuis veel oude materialen; de binnendeuren komen zelfs van het grofvuil! Zo scharrelt ze de meest bijzondere objecten bij elkaar! Niets is nieuw, maar wat een finesse.

Bekijk de video