Weinig zonlicht en veel binnenshuis voor je werk. Ideale ingrediënten voor een winterdip. Waar het niet voor deze blije dieren, die krijgen zoveel liefde van hun baasjes. Zij slepen je er wel doorheen!

Blije kip

Cees en Jolanda willen beiden altijd al boer worden en dat is gelukt! Zij stoppen zoveel liefde in hun dieren, dat ze in 2015 zelfs een prijs wonnen voor de mooiste kippenuitloop. De vierduizend kakelende dames gaan hier helemaal los!

Bekijk de video

Knorrende varkentjes

Op de boerderij van Claudia en Willem in Valthermond moeten varkens werken voor hun voer, maar daar worden ze alleen maar blij van. In het bos eten ze onkruid weg en op het land gaan ze tekeer op de oude oogst. Wat een pret voor deze knorrende dieren!

Bekijk de video

Huppelende lammetjes

Niemand kan een huppelend lammetje weerstaan. Die moet je gewoon knuffelen! Schaapsherder Anita Wichers doet niet anders en prijst zichzelf als schaapsherder met haar honden en schapen op de Lemelerberg zeer gelukkig. 

Bekijk de video

Geluk op het erf

De dieren op het erf van Margarit Gerrits kunnen gerust ademhalen. Zij redde de varkens, paarden en stieren van de slacht of verwaarlozing en laat ze op het erf lekker rondscharrelen. Haar missie: ga voor minder vlees op je bord en meer plantaardig! 

Bekijk de video

Gepensioneerde ezels

Eilko en Annerie woonden lang met een ezeltje in Frankrijk, maar keerde terug naar Nederland. Ze besloten hier nog meer soortgenoten op te vangen op hun groene bedrijf. Zij krijgen zo een rustige oude dag of een tweede leven met liefde. 

Bekijk de video