woensdag

Aflevering van
14 december 2016

Alain maakt met twee zussen pure pindakaas, die hij verwerkt in een bijzonder gerecht en een stijlvolle luxe Brabantse villa met veel kleur.
172afl
25 min

Aflevering in het kort

Met: Culinair expert Alain Caron is in Sassenheim, waar de zussen Maxime en Sophie Mantel op een pure manier pindakaas produceren. Hun pindakaas wordt ook gebruikt in koekjes en daarmee maakt Alain uiteindelijk op zijn beurt een verrassend gerecht: prei, augurken, pindakoekjes en pindasaus. Astrid Jeulink woont samen met haar man en kinderen in haar droomhuis in het Brabantse Oisterwijk. Een huis dat ze zelf hebben laten bouwen, compleet met smeedijzeren ramen waar ze als jong meisje al van droomde. Astrid heeft het huis geheel naar eigen smaak ingericht, in verschillende sferen en met veel kleur.

Meer inspiratie?

  • Wonen in een kas

    Eeuwen geleden lieten edellieden tuinkamers aan hun landhuizen bouwen. Deze oranjeries deden dienst als winterverblijf voor exotische bomen die rond de zeventiende eeuw als pronkstukken van ver werden gebracht. Wij selecteerden de mooiste moderne en historische verblijven van glas.

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!