woensdag

Aflevering van
14 december 2016

Alain maakt met twee zussen pure pindakaas, die hij verwerkt in een bijzonder gerecht en een stijlvolle luxe Brabantse villa met veel kleur.
172afl
25 min

Aflevering in het kort

Met: Culinair expert Alain Caron is in Sassenheim, waar de zussen Maxime en Sophie Mantel op een pure manier pindakaas produceren. Hun pindakaas wordt ook gebruikt in koekjes en daarmee maakt Alain uiteindelijk op zijn beurt een verrassend gerecht: prei, augurken, pindakoekjes en pindasaus. Astrid Jeulink woont samen met haar man en kinderen in haar droomhuis in het Brabantse Oisterwijk. Een huis dat ze zelf hebben laten bouwen, compleet met smeedijzeren ramen waar ze als jong meisje al van droomde. Astrid heeft het huis geheel naar eigen smaak ingericht, in verschillende sferen en met veel kleur.

Meer inspiratie?

  • Lekker veggie

    Op zoek naar snelle, gezonde en smaakvolle vegetarische recepten? Hier vind je ze in alle soorten en maten!
  • Natuurlijk licht in huis

    Wil jij meer licht in huis in de winter? Wij zetten enkele tips op een rij om de donkere dagen lichter te maken.
  • Magische winterwandelingen

    Bij het haardvuur kruipen met warme chocomel, dat is winters genieten. Z├ęker na een koude natuurwandeling!

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!