17 april 2017
Een monumentale boerderij met net geboren lammetjes! En Alain bezoekt een topchocolatier voor paaseitjes met een vulling van dennennaalden!
Aflevering in het kort
Als Nelleke en Mars van 't Veer in het Friese Winsum een monumentale boerderij uit 1640 vinden, komt hun wens om landelijk te wonen uit. De boerderij ademt een en al geschiedenis! Met respect voor deze rijke historie richten zij de plek in. Nelleke en Mars genieten van het landelijke leven, de tuin en de schaapjes. Ze krijgen lammetjes en wij zijn erbij!
Alain Caron mag op bezoek bij Tom van de Veen. Deze bevlogen chocolatier maakt deel uit van het Nederlandse Patisserie Team, dat alles zegt over de geweldige dingen die hij doet met chocolade. Tom werkt ook graag met ingrediƫnten uit de natuur: dennennaalden, bloesems, watermunt en spirea bijvoorbeeld. Deze tweede paasdag maakt Alain ree met chocoladesaus en Tom maakt er paaseitjes bij met een vulling van dennennaalden.
In deze aflevering
Reefilet met chocoladesaus