Een 17e-eeuwse stolpboerderij in kerstsferen, Nadia trapt het BinnensteBuiten-kerstmenu af met een kersttaart en een opvangboerderij waar mishandelde dieren een tweede kans in het leven krijgen.
33 minuten
Aflevering in het kort
Na een intensieve verbouwing hebben Eva en Mark van een 17e-eeuwse stolpboerderij hun droomplek gemaakt. De sfeer van vroeger is helemaal terug en rond kerst pakken Eva en Mark extra uit. * In aanloop naar de feestdagen bereiden de chefs weer een heerlijk BinnensteBuiten-kerstmenu. Culinair schrijver Nadia Zerouali trapt af met een kersttaart met cranberry en Turks Fruit. * Net over de grens in Duitsland ligt de dierenopvang van Marc Winters en Lothar Vermeulen. Hier hebben de mannen een zogenaamde 'levensboerderij' gecreëerd, waar mishandelde dieren en dieren uit de bio-industrie een tweede kans in het leven krijgen.
In deze aflevering
Kijken
Warme kerstsfeer in deze stolpboerderij
Kijken
Mishandelde dieren krijgen een tweede leven op deze boerderij
Recepten
Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade