vrijdag

Aflevering van
21 december 2018

BinnensteBuiten kerstdiner: Alain Carons dessert met thee-advies van Kiona en het sprookjesachtige gerestaureerde Landgoed Schuylenburg.
aflevering 176
25 min

Aflevering in het kort

Voor het jaarlijkse BinnensteBuiten kerstdiner maakt culinair expert Alain Caron dit jaar de laatste gang: een heerlijk dessert. Hij maakt een omelette norvégienne. Een Scandinavisch aandoende naam van een Franse chef, dat kan niet anders dan een succes zijn. Stap voor stap legt hij uit hoe je deze heerlijke ijstaart zelf kunt maken. Theesommelier Kiona Malinka schenkt bijpassende theeën. Alle losstaande gangen van het BinnensteBuiten kerstmenu staan direct na de uitzendingen op binnenstebuiten.tv, dus kies ervan wat je lekker vindt of maak het allemaal. In Egmond aan den Hoef staat het sprookjesachtige Landgoed Schuylenburg. Begin 20e eeuw raakte de decadente kunstschilder George Hitchcock zo gefascineerd door deze plek, dat het naast zijn thuis ook de plek werd waar de schilderstijl van de Egmondse School ontstond. Ans en Jan Warmerdam troffen het landgoed jaren geleden in vervallen staat aan. Toch wisten zij met hun creativiteit de magie terug te halen. Deze verbouwing ging niet zonder slag of stoot en daarom waarderen ze hun huis des te meer, vooral tijdens Kerstmis.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!