donderdag

Aflevering van
26 januari 2017

Martin bouwt een groen fietsenhok bij Jacco en Saskia in Bergen, Sharon maakt een Amerikaanse specialiteit: taart met zoete aardappel.
19afl
25 min

Aflevering in het kort

Met: Martin Stuger komt klussen in de tuin van Saskia en Jacco. Zij hadden in hun stoutste dromen niet gedacht ooit in het mooie Bergen te kunnen wonen, maar het is tot hun grote vreugde gelukt. Alleen de tuin heeft geen ruimte voor de fietsen van de pubers. Ze willen wel een afdakje, maar het moet wel groen blijven. Daar weet Martin wel raad mee. Sharon de Miranda maakt een van haar lievelingsgerechten: een taart van zoete aardappelen. Deze wordt bij festiviteiten veel gegeten in Amerika en heeft wel wat weg van pompoentaart. Bij deze zoete lekkernij maakt ze warme chocolademelk.

Meer inspiratie?

  • 5x avontuurlijk wonen

    Niet iedereen wil wonen in een appartement of rijtjeshuis. Deze avontuurlijke bewoners maken het zichzelf graag moeilijk. Ze weten van een kerk, zwembad of zelfs een oude watertoren een eigen plek te maken.
  • Knusse balkons

    Het is lekker weer! Tijd om je balkon op te gaan. Heb je weinig ruimte of veel schaduw? Geen nood! Tuin- en balkon expert Martin laat je zien hoe daar toch een groene oase van kan maken.  

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!