woensdag

Aflevering van
29 juli 2020

Mode-echtpaar Herman en Kathy in hun rijksmonument en Alain bezoekt een geitenboerderij in Limburg.
Damesmodezaak Deventer
24 min

Aflevering in het kort

Mode-echtpaar Herman en Kathy Kok runnen een damesmodezaak aan de Brink in Deventer en wonen er zelf boven. Achtenveertig jaar geleden nemen zij hun intrek in het pand, een rijksmonument uit 1760. Lang en smal, met een asymmetrische rococokuif op de geveltop. Het interieur verraadt dat Herman en Kathy Kok er al bijna een halve eeuw wonen en in die tijd nooit iets hebben weggegooid, van theaterboekjes en antieke meubels, tot brocante bordjes en knopen. Het resultaat is een kleurrijk en museaal interieur. * In het Noord-Limburgse plaatsje Siebengewald, tegen de Duitse grens, runnen Lisanne en Roy hun geitenboerderij en verwerken de geitenzuivel tot diverse producten. Zij proberen de geiten een gelukkig en gezond leven met veel liefde te geven. Bloeit de liefde ook op tussen de geiten en culinair expert Alain Caron?

Meer inspiratie?

  • Van troep naar snoep

    Heb je nog oude spullen liggen waar je niets meer mee doet? Niet weggooien! Met een beetje creativiteit blaas je ze zo weer nieuw leven in. We zijn al even aan de slag geweest. Kijk je mee?
  • Afkoelen in de natuur

    Tijdens een hittegolf is niets lekkerder dan een duik in het water. Deze natuurgebieden zijn prachtig en ideaal om eventjes af te koelen!

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!