33 min

Aflevering in het kort

Adinda woont in haar ouderlijk huis in Den Haag met haar dochter. Het appartement is flink opgeknapt, maar de eetkamer is leeg gebleven. Ze droomt van gezellige etentjes met dierbaren en een studieplek. Theo-Bert schiet te hulp. * In Nijkerk behoort patissier Frank Haasnoot tot de top van de wereld. Hij laat menig chef versteld staan met zijn kunstwerken van chocolade. Zo ook onze eigen chef-kok Leon Mazairac. * In een molen aan de Zaanse Schans wordt op ambachtelijke wijze van natuurlijke grondstoffen kleurrijke pigmenten gemaakt. Piet Kempenaar beheerst de oude techniek om hiervan verfsoorten te maken die zelfs door Rembrandt zijn gebruikt.

In deze aflevering

Theo-Bert creëert een sfeervolle eetkamer
Kijken

Theo-Bert creëert een sfeervolle eetkamer in Den Haag

Leon is onder de indruk van meester patissier Frank Haasnoot
Kijken

Leon gaat langs bij meester patissier Frank Haasnoot

Verfmolen
Kijken

Een authentieke verfmolen aan de Zaanse Schans