Wonen in een kapel met doopvont en oude klokken, chef-kok Geneal maakt bloemkoolpolenta met groenten, een tuin vol blauwe regen en Gelderse rozen en een ambachtelijke steenbakker in België.
34 minuten
Aflevering in het kort
In Hengelo wonen Marcel en Esther in een rode, houten kapel, met doopvont en oude klokken. Hun inrichting is Scandinavisch in jaren 50-sfeer. * Chef-kok Geneal maakt een verrassend gerecht: bloemkoolpolenta met gegrilde bloemkool, een salsa verde en groene asperges. * In Wilhelminaoord heeft Frank een prachtige Aziatische tuin, die er in de lente sprookjesachtig uitziet door de bloeiende blauwe regen en de Gelderse rozen. * Steenbakker Els neemt na het plotseling overlijden van haar man in 2013 de kleinste steenfabriek van België over. Elke dag maakt ze op ambachtelijke wijze stenen voor historische gebouwen, kerken en abdijen in België.
In deze aflevering
Kijken
In Hengelo wonen Marcel en Esther in een prachtige rode houten kapel
Kijken
Prachtige Aziatische tuin die er sprookjesachtig uitziet in Wilhelminaoord
Kijken
Els runt de kleinste ambachtelijke steenfabriek van België
Recepten
Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges