14 december 2016

Stilstaand beeld van uitzending op 14 december 2016

Met: Culinair expert Alain Caron is in Sassenheim, waar de zussen Maxime en Sophie Mantel op een pure manier pindakaas produceren. Hun pindakaas wordt ook gebruikt in koekjes en daarmee maakt Alain uiteindelijk op zijn beurt een verrassend gerecht: prei, augurken, pindakoekjes en pindasaus.

Astrid Jeulink woont samen met haar man en kinderen in haar droomhuis in het Brabantse Oisterwijk. Een huis dat ze zelf hebben laten bouwen, compleet met smeedijzeren ramen waar ze als jong meisje al van droomde. Astrid heeft het huis geheel naar eigen smaak ingericht, in verschillende sferen en met veel kleur.

Ook leuk om te kijken

  1. Recept
    3.166665
    Stilstaand beeld van Asperges groen en wit met een kwarteleitje
    13 mei 2016

    Asperges groen en wit met een kwarteleitje

    Alain maakt zowel met witte als groene asperges een prachtig gerecht.

  2. Recept
    4.8
    Stilstaand beeld van IJsdessert
    19 september 2018

    IJsdessert

    Björn maakt gastronomische ijssmaken. Alain daagt Björn uit om een nieuwe smaak te maken en hij maakt uiteraard een verrassend gerecht met het verse ijs.

  3. Recept
    4.206895
    Stilstaand beeld van Indische maiskoekjes
    15 februari 2018

    Indische maiskoekjes

    Als je Sharon loslaat in de keuken kan je ervan uitgaan dat er een overheerlijk exotisch gerecht met een moderne draai uitrolt. Zo ook deze: Indische maiskoekjes met yoghurtdip.

  4. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Leidse kaas
    26 december 2018

    Leidse kaas

    Nadia gaat kaas maken. Zij doet dat in het Zuid-Hollandse Warmond bij kaasboer Theo Warmerdam, die al als de twaalfde generatie in de familie boeren-Leidse kaas maakt.

  5. Recept
    3.42857
    Stilstaand beeld van Funchi en gehaktballetjes
    23 februari 2017

    Funchi en gehaktballetjes

    Chef-kok Sharon serveert funchi met gehaktballetjes. De gehaktballetjes zijn gemaakt volgens het geheimgehouden recept van haar man.

  6. Wat kun je met...
    Stilstaand beeld van Van stukhout naar borrelplank
    6 december 2016

    Van stukhout naar borrelplank

    Wil je met de feestdagen een leuke borrelplank op tafel zetten? Maak van een stuk hout deze leuke...

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Limburgse lavendel
    7 september 2018

    Limburgse lavendel

    Op de kwekerij van Roger en Linda groeien maar liefst zo'n honderd soorten lavendel. Nadia maakt een lekker gerechtje met de verse 'Limburgse lavendel'.

  8. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Koken in de Bijlmerbajes
    22 maart 2019

    Koken in de Bijlmerbajes

    In de voormalige Bijlmerbajes doen mensen met een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder leiding van masterchef-finalist Rosah van Schendelen. Alain bezoekt dit zogenaamde trainingsrestaurant.

Pagina's