Jerry en Ritesh genieten van het uitzicht over de haven in hun twee-verdieping-tellende appartement in Maassluis. Het grachtenpand is vanwege zijn grijze kleur uniek in het straatbeeld. Binnen staat het moderne interieur vol design en kleurrijke items. Van bijzondere lampen tot aan jungle behang!

Droomlocatie

Jerry en Ritesh vielen als een blok voor de locatie aan de haven. Dit is het oude deel van Maassluis waar veel oude panden staan. Het grijze pand valt goed op tussen de andere oude huizen. Echt een plaatje!

Behang als blikvanger

Jerry en Ritesh zijn dol op kleur en Jerry heeft een grote liefde voor design. Het stel ligt gelukkig op één lijn als het gaat om smaak. Het jungle behang geeft dan ook helemaal hun stijl weer; 'het is hysterisch druk, maar we houden hier echt van.' En een tip van de behanger: Verf een streepje zwarte verf tussen de naden op de muur. Zo zie je de naden niet tussen het behang!

‘Ik doe het interieur en Ritesh doet de vakanties’
Jerry van der Ploeg – interieurontwerper

Op zoek naar meer inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de leukste huizen en tips voor je interieur in je mailbox!

Havenzicht apaprtement Maassluis | Fotografie: Roos Eijmers

Een heerlijk dakterras

Tijdens de bezichtiging waren de twee eigenlijk al verkocht, maar toen ze naar het dakterras liepen waren Jerry en Ritesh helemaal om! Het is voor hen een heerlijke plek om te zitten met het uitzicht op de molen. In de zomer zetten ze de BBQ aan, lounge kussens op de bank en genieten maar!

'Ik vlieg de hele wereld rond, maar de mooiste bestemming is toch thuis'
Ritesh Kalpoe – steward & groepslesinstructeur
Jerry en Ritesh genieten van het uitzicht over de haven in hun appartement in Maassluis.

Meer zien?

Krijg je geen genoeg van dit leuke appartement? Bekijk hier de hele video

Bekijk de video
Geschreven door
Elisa Bakker
Datum