Interieurstylist Theo-Bert Pot helpt Adinda en haar dochter Lola uit Den Haag bij het opknappen van de lege eetkamer. De kamer krijgt uiteraard kleur en dat samen met de nieuwe meubels geeft een gezellige sfeer.

De eetkamer vóór de metamorfose:

Ouderlijk huis in een nieuw jasje

Adinda woont in haar ouderlijk huis in Den Haag met haar 5-jarige dochtertje Lola. Ze heeft het appartement flink opgeknapt en haar eigen touch gegeven: de klassieke en suite hersteld, de verlaagde plafonds eruit gehaald en alle muren hebben een lik verf gekregen. Toch is de eetkamer flink achtergebleven. Ze droomt van gezellige etentjes met vrienden en familie en een fijne plek om weer te gaan studeren.

'Het leuke aan deze bouw is dat het al heel veel karakter heeft door de hoogte en de en suite.'
Theo-Bert Pot - interieurstylist

De eetkamer na de metamorfose:

'Ik wil er heel graag een eetkamer van maken met ook een leuke studeerplek voor mij.'

Creëer ruimte én licht met de juiste kleur

De ruimte is voor de metamorfose vrij grauw en donker met de groene kleur op de muren. Deze kleur werkt in de voorkamer heel goed omdat daar veel licht is. In de eetkamer worden de kleuren nu wat lichter gemaakt, dat geeft meer ruimte én licht. De schouw is natuurlijk een eye-catcher in de ruimte, daarom krijgt deze extra aandacht door te werken met een uitgesproken kleur.

Multifunctionele ruimte

Na de metamorfose is het een hele multifunctionele ruimte geworden! Adinda en Lola kunnen lekker eten met vrienden en familie rond de grote eettafel. Er is kleinere tafel in een vrolijke roze kleur waar Adinda kan studeren. En er is ruimte om wat op te bergen.

'Fantastisch! Echt heel mooi.'
Adinda - bewoner
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum