In het kleine, maar fijne dorp De Heen in Brabant wonen Patrick en Yaudi en hun 4 dochters in een oude basisschool. Met een creatief interieur en oude elementen van de basisschool is dit echt een huis met persoonlijkheid. Neem een kijkje!

Bekend in de buurt

Er komen nog regelmatig mensen bij Yaudi en Patrick aan de deur om te vertellen dat ze ooit hier op school hebben gezeten of gewerkt. Het gebouw is echt bekend in de buurt. De buurtbewoners waren zo gewend om hun fietsen en auto's op het schoolplein te zetten tijdens carnaval dat het stel wel even schrok toen hun voortuin vol stond met fietsen. 'Dat was wel heel grappig.'

'In onze bioscoop spelen we spelletjes en eten we pizza'
Cathelijne en Madelotte

Creatieve slaapkamers

De dochters van Patrick en Yaudi mochten hun slaapkamers helemaal naar eigen wens inrichten. De meiden slapen in de voormalige klaslokalen. Babette heeft een roze speelparadijs, Cathelijne kiest voor neutrale kleuren, Madelotte heeft een echte ballerina kamer en Eleonore slaapt zelfs in een boot! 

'Wij hebben de gymzaal omgetoverd tot master bedroom'
Yaudi en Patrick

Een schoolplein voor het hele gezin

Bij een basisschool hoort natuurlijk ook een schoolplein. Buiten kan het gezin heerlijk zitten en buiten spelen. Wat een droom!

Geschreven door
Elisa Bakker
Datum