Kriebelt het al? Kerst is het moment om jouw huisje op te doffen. Jingle all the way en kijk hier de kunst af!

Grote boom in de kerk

Met een kerstboom van zes meter hoog en 2000 lampjes kunnen we dit huis niet overslaan. Dit gezin woont in de Lambertuskerk in Maastricht en pakt met Kerstmis groots uit. Prachtig en multifunctioneel: de boom is zo groot dat de kinderen hem ook gebruiken als speelhut.

Bekijk de video

Hollywood style

Je waant je even in Hollywood, want het is een en al glitter en glamour in huis. Niet zomaar kerst, hier staan maar liefst drie kerstbomen. Het pronkstuk blijft het originele Versace servies waar het gezin alleen tijdens de kerstdagen van eet! 

Bekijk de video

Een stralend kersthuis vol sfeer

Kerst is voor het gezin van Dave en Annamarie hèt feest van het jaar. Het huis wordt van top tot teen versierd. Vooral Dave is gek op kerst. Zijn pronkstuk is de kerstkrans van vier meter breed in de tuin. In Hoorn, waar het gezin woont, blijven mensen graag voor hun huis staan om naar het lichtjes spektakel te kijken.

Bekijk de video

Kersthuis met een Engelse Pub

Jarenlang bouwen Chantal en Jurgen aan hun droomhuis in Berghem. De woning, geïnspireerd op een Amsterdams herenhuis, ademt een klassieke sfeer, totdat je naar de kelder afdaalt. Daar bevindt zich de grote trots; een heuse Engelse Pub

Bekijk de video

Kerst en luipaarden kunnen samen!

Anne en Leonard wonen met hun zoontje in een Amsterdamse benedenwoning, die ze onlangs helemaal hebben verbouwd. Anne heeft twee grote hobby's: reizen en kerst. En dat zie je!

Bekijk de video