Heb je nog oude spullen liggen waar je niets meer mee doet? Niet weggooien! Met een beetje creativiteit blaas je ze zo weer nieuw leven in. Wij zijn al even aan de slag gegaan. Kijk je mee?

Van cd naar onderzetter

Stapels cd’s… wie heeft ze niet? Vroeger hebben we ze grijsgedraaid, maar tegenwoordig gebruik je ze nog amper. Weggooien dan maar? Zonde! Kies mooie afbeeldingen uit tijdschriften en tover je de cd’s in een handomdraai om in een goede onderzetter. Laagje keukenfolie eroverheen en klaar is kees.

Bekijk deze DIY

Van springvorm naar bloemstuk

Van een oude springvorm maak je snel en eenvoudig een mooi bloemstuk. Bekleed de vorm met keukenfolie en vul hem met aarde. Zet er vervolgens bloemen in en druk de aarde goed aan. Pas de bloemen aan op de seizoenen en haal zo buiten naar binnen.

Bekijk deze DIY

Zeg dag tegen rondslingerende tijdschriften

Met deze hippe lectuurbak maak je een einde aan rondslingerende tijdschriften. Het enige wat je nodig hebt is een leeg pak cornflakes en marmerpapier of een papiersoort naar smaak. Inpakken en opruimen maar.

Bekijk deze DIY

Bloempotjes met bijpassende print

Heb je conservenblikken over? Top! Laat de blikken een paar uur in water staan, week de etiketten los en maak ze schoon. Kies vervolgens een leuke print en bekleed de blikjes tot gezellige bloempotjes.

Bekijk deze DIY

Ontwerp je eigen muismat

We merken het allemaal: thuiswerken is soms behelpen. Heb je geen goede bureaustoel, een haperend beeldscherm of kwakkelende muis? Met dat laatste weten wij wel raad! Met een onderzetter en een kek printje is een gladde muismat zo gefixt. Kun jij weer lekker aan het werk.

Bekijk deze DIY