Geef je slaapkamer wat liefde

Lekker cocoonen in je slaapkamer? Geef deze ruimte wat liefde en ga voor een duurzame make-over! Je hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen, een goeie lik verf of eigengemaakt hoofdbord zet de toon.

Maak je eigen hoofdbord

Ellen uit Purmerend hikt er al een tijd tegenaan. Haar slaapkamer is gedateerd en kan wel wat liefde gebruiken. Samen met ontwerpster Francine maakt ze een hoofdbord, dat geeft je bed net dat beetje grandeur. Simpel en snel gemaakt van hout met een mooi natuurlijk patroon. 

Bekijk de make-over hier

Nieuwe slaapkamer | 18 januari 2017

Slaapkamer met Scandinavisch tintje

Maaike uit Hoofddorp verkaste met haar gezin naar een stadsboerderij in Brabant. Ze hebben alle ruimtes af, behalve de slaapkamer. Interieurstylist Theo-Bert Pot tovert het met rustige tonen om tot een Scandinavisch Walhalla.

Bekijk hier de make-over

Winterslaapkamer Kruisland | 29 november 2018

Donkerblauw op de muur

Amanda en haar man wonen al drie jaar in Leusden, maar de slaapkamer hebben ze nooit echt aangepakt. Zij houdt van kleur, hij meer van basic. Theo-Bert maakt de muren spannend donkerblauw, dat werkt sfeervol, maar geeft ook een zeer klassieke aanblik.

Bekijk hier de make-over 

Slapen in een nis

Cissy woont met haar drie tienerdochters in een kleine woning. De meiden willen een eigen kamer en dus moet moeders een plek voor haarzelf creëren in de woonkamer. Samen met interieurstylist Debby gooien ze het huis om en belandt Cissy’s bed in een knusse nis.

Bekijk hier de make-over 

Extra slaapkamer Amsterdam | 20 maart 2019

Panelen op de muur

Martine en Casper wonen in een duurzaam nieuwbouwhuis in Rijswijk. Ze zijn gek op groen en planten, maar hun slaapkamer is wit. Opnieuw een monsterklus voor Theo-Bert: met hangplanten en panelen op de muren maakt hij de kamer gezellig.   

Bekijk hier de make-over

Duurzame slaapkamer Rijswijk | 13 februari 2020

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!