Scandinavisch interieur: de kunst van het weglaten

Het Scandinavisch design met rustige kleuren, natuurlijke vormen en prints blijft populair. Onze noorderburen weten: ‘less is more!’ Hoe doen ze dat? BinnensteBuiten gaat langs bij smaakvolle Nederlandse huizen met een Scandinavisch interieur.

Creatief paradijsje in Zwolle

Duurzaam én sfeervol: Miriam en Tom wanen zich in Zwolle in een oase van rust met hun Scandinavisch interieur. Door hun moderne stijl te combineren met meubels met een verhaal, creëren ze in hun 2-onder-1-kapwoning een huiselijke sfeer. Kijk hier de kunst af.

Bekijk hier de video

Duurzaam paradijs | 5 april 2018

Scandinavische droomboot in Amsterdam

Wonen aan het water. Voor velen een droom, maar in Amsterdam-Noord is het Annelies en Hans gelukt. Zij ontwerpen hun eigen ruimtelijke, Scandinavische woonboot en met een likje verf in lichte tinten geven ze tweedehands meubels ook nog een nieuw leven. Van stijgerpijpen maken ze lampen voor in de keuken. Het resultaat is fantastisch!

Bekijk hier de video

Scandinavische woonboot | 6 maart 2018

Blauwe boerenschuurwoning in Lent

Lekker licht en duurzaam: daar draait het om in de boerenschuurwoning van Marnix en Susan. Met zonnepanelen en milieuvriendelijk hout hopen ze in de duurzame wijk van het Gelderse Lent jarenlang te kunnen genieten. En de kunst van het weglaten bewijzen ze zeker!  

Bekijk hier de video

Scandinavische blauwe barn | 24 april 2018

Scandinavische boerderij in Loosdrecht

De kunst van het weglaten combineren met het behouden van authentieke details? Wietske en Tim wonen in Loosdrecht en bewijzen dat het kan! Met oude meubels en zelfgemaakte objecten straalt dit huis helemaal langs de Loosdrechtse wateren. Het noordelijke gevoel van Scandinavië zie je hier helemaal terug.

Bekijk hier de video

Scandinavische boerderij | 19 oktober 2018

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!