
Leon's Philly cheesesteak sandwich
Onze chef-kok Leon Mazairac maakt een Philly cheesesteak sandwich met dungesneden runder ribeye, gesmolten cheddar, verse broodjes en gebakken ui. Tip van chef! Maak het af met wat spicy Jalapeño en drink er root beer bij. Dan zit je met je ogen dicht, helemaal in Philadelphia.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 3-
Benodigdheden:4verse witte bollen of ciabatta broodjes
-
200 grrunder rib-eye
-
2witte uien
-
1 dlkookroom
-
250 grboeren cheddar kaas
-
1 theelepelchili vlokken
-
1punt paprika
-
5 clolijfolie
-
1 dlmayonaise
-
•augurk
-
Bak de uien goudbruin samen met de puntpaprika en de chili vlokken.
-
Smelt de kaas in de room en roer langzaam tot het een mooie gladde saus is geworden.
-
Bak het vlees kort aan en gaar rosé af. Snijd het vlees nu in dunne plakken.
-
Open de broodjes, bak ze kort in het bakvet van de rib-eye en beleg met ui en mayonaise.
-
Leg het vlees erop en giet de gesmolten cheddar er overheen, leg de toppings erop en druk het broodje weer stevig op elkaar en snijd het broodje over dwars door.
- Eet smakelijk!
