vrijdag

Aflevering van
1 mei 2020

Marga en Ron hebben een voormalige bloembollenschuur verbouwd tot woonhuis en Ramon maakt een brownie met zachte karamel, krokante pinda's en twee kleuren chocolade.
Bollenschuur
24 min

Aflevering in het kort

Tussen de bloeiende bollenvelden wonen Marga en Ron in een bloembollenschuur van bijna honderd jaar oud. De schuur hoort bij Kwekerij Veelzorg, een grote bollenboer uit Hillegom die zich vanaf 1850 specialiseert in tulpen, hyacinten en narcissen. In 1990 sluit de kwekerij haar deuren, maar de historische gebouwen, waaronder een hyacinten-holkamer, de bollenschuur met lattenloods, het kantoor en de oorspronkelijke kwekerswoning, blijven bewaard en krijgen een woonbestemming. En dat is voor Marga en Ron een droom die uitkomt. * Chef-kok Ramon Brugman maakt het bont vandaag. Hij maakt een brownie met zachte karamel, krokante pinda's en twee kleuren chocolade.

Meer inspiratie?

  • Ramon Brugman

    Foreltartaar

    foreltartaar 144
    7 min
  • Moestuinier erop los!

    Groente en fruit uit je eigen tuin, er is niets lekkerders! Een moestuin is helemaal in en kan altijd, zelfs op je balkon. BinnensteBuiten is al vaak te gast geweest bij verschillende moestuinen. Hieronder een greep uit onze collectie.

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!