Theo-Bert tovert een grijze loggia om tot gezellige plek om te zitten, chef-kok Sharon maakt een heerlijk pastagerecht met blauwe kaas en op de natuurbegraafplaats in Esbeek biedt de natuur troost.
25 minuten
Aflevering in het kort
Interieurspecialist Theo-Bert is in Rotterdam waar hij een sfeervolle plek maakt om te relaxen in een loggia. Vanaf dit overdekte balkon heb je uitzicht over de skyline van de havenstad. * Houd je van ovenschotels die je snel en makkelijk op tafel kunt zetten? Dan heeft chef-kok Sharon het ideale gerecht: een pastagerecht met blauwe kaas en paddenstoelen. De frisse appelsalade maakt het af. * Het is 2 november Allerzielen, de dag waarop we de overledenen herdenken. Op de natuurbegraafplaats in Esbeek heeft de natuur een troostende werking. Naast een plek waar mensen komen om te herdenken, is dit ook een heel waardevol natuurgebied geworden.
In deze aflevering
Kijken
Een kleurrijke make-over voor deze loggia in Rotterdam
Recepten
Ovenschotel met pasta, blauwe kaas, spinazie en paddenstoelen
Kijken
Herdenken in de natuur op de natuurbegraafplaats in Esbeek