Annet woont in de boerderij waar ze opgroeide, Ramon maakt kerriepannenkoekjes, een tuin in Breedenbroek komt pas in het najaar tot leven, Marieke Eyskoot ontdekt hoe je met fijnstof servies afwerkt.
33 minuten
Aflevering in het kort
In Vinkel woont Annet met haar gezin in het huis waar ze is als kind is opgegroeid. De 150 jaar oude boerderij heeft ze ingericht met eigen vondsten, zoals een pauwenstoel en een turnkast. * Chef-kok Ramon zet in een handomdraai een lekkere hartige kerriepannenkoek gevuld met prei en gehakt op tafel. Hij maakt er een yoghurt-knoflooksaus en een heerlijke salsa bij. * Bij het Gelderse Breedenbroek ligt de gigantische tuin van Wendy en Teun. Juist in het najaar komt de plek tot leven dankzij de vele kleurrijke grassen. * Duurzame lifestyle-expert Marieke Eyskoot is in Rotterdam waar ze twee ontwerpers ontmoet die servies glazuren met fijnstof.
In deze aflevering
Kijken
Annet woont in de boerderij waar ze als kind is opgegroeid
Kijken
Een tuin in Breedenbroek komt laat in het najaar tot leven
Kijken
Marieke Eyskoot ontdekt hoe je met fijnstof uit de lucht servies afwerkt.
Recepten
Hartige kerrie pannenkoeken gevuld met prei en gehakt