33 minuten

Aflevering in het kort

In Vinkel woont Annet met haar gezin in het huis waar ze is als kind is opgegroeid. De 150 jaar oude boerderij heeft ze ingericht met eigen vondsten, zoals een pauwenstoel en een turnkast. * Chef-kok Ramon zet in een handomdraai een lekkere hartige kerriepannenkoek gevuld met prei en gehakt op tafel. Hij maakt er een yoghurt-knoflooksaus en een heerlijke salsa bij. * Bij het Gelderse Breedenbroek ligt de gigantische tuin van Wendy en Teun. Juist in het najaar komt de plek tot leven dankzij de vele kleurrijke grassen. * Duurzame lifestyle-expert Marieke Eyskoot is in Rotterdam waar ze twee ontwerpers ontmoet die servies glazuren met fijnstof.

In deze aflevering

Annet woont in de boerderij waar ze als kind is opgegroeid
Kijken

Annet woont in de boerderij waar ze als kind is opgegroeid

Een tuin in Breedenbroek komt laat in het najaar tot leven
Kijken

Een tuin in Breedenbroek komt laat in het najaar tot leven

Marieke Eyskoot ontdekt hoe je met fijnstof uit de lucht servies afwerkt.
Kijken

Marieke Eyskoot ontdekt hoe je met fijnstof uit de lucht servies afwerkt.

Ramon maakt hartige kerriepannenkoekjes
Recepten

Hartige kerrie pannenkoeken gevuld met prei en gehakt