33 minuten

Aflevering in het kort

Deze week bereiden chef-koks het BinnensteBuiten-kerstmenu. Ramon begint met een prachtige taart. Hij bereidt een klassieke Bûche de Noël, een kerststronk, gegarneerd met paddenstoeltjes van schuim. * In het Belgische Kalmthout heeft Walda Pairon haar bijzondere woning rijk gedecoreerd. Ook met kerst pakt ze uit, terwijl haar man Roger zich over het kerstdiner ontfermt. * Een knisperend vuur, warme chocolademelk en kerstbomen in alle soorten en maten. In Tiendeveen komen buurtbewoners een boom ophalen op de kleinschalige kwekerij. * Anne Wieggers maakt een cadeautje voor de feestdagen: een medicinale olie met ingrediënten uit haar tuin.

In deze aflevering

Ramon Brugman maakt botercrème
Kijken

Chef-kok Ramon Brugman maakt chocolade botercrème

Een rijk gedecoreerde kerstwoning in België
Kijken

Een rijk gedecoreerde kerstwoning in België

Een kleinschalige kerstbomenkwekerij
Kijken

Een kleinschalige kerstbomenkwekerij

anne wieggers
Kijken

Een kerstkadootje uit de tuin van Anne Wieggers

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Recepten

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman