34 minuten

Aflevering in het kort

Papa Tio had één droom: wonen met uitzicht op zee. En dat is hem twee jaar geleden gelukt. Zijn interieur heeft west coast beach vibes, met een combinatie van blauw en geel. * Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met champignons de Paris en een overheerlijke klassiek pasteitje. * Het Springendal wordt de tuin van Nederland genoemd, maar lijdt onder hevige regenval. Boswachter Marieke maakt met collega Kees Jan een wandeling door het dal. * De bomen hebben hun blad verloren, maar in de kas bloeit de jasmijn alsof het nog zomer is. Duurzame tuinvrouw Anne vertelt hoe dat kan en hoe je zelf zonder tuin je eigen gember kan kweken.

In deze aflevering

De bomen hebben hun blad verloren maar in de kas bloeit de Jasmijn alsof het nog zomer is! Duurzame tuinvrouw Anne vertelt hoe dat kan en hoe je zelf zonder tuin je eigen gember kan kweken.
Kijken

Anne Wieggers laat je zien hoe je zelf gember kweekt

Het Springendal wordt de tuin van Nederland genoemd, maar lijdt onder hevige regenval. Boswachter Marieke maakt met collega Kees Jan een wandeling door het dal.
Kijken

Springendal in Twente

Papa Tio had één droom: wonen met uitzicht op zee. En dat is hem twee jaar geleden gelukt. Zijn interieur heeft westcoast-beach vibes, met een combinatie van blauw en geel.*
Kijken

Kunstenaar Papa Tio woont in zijn blauwe droomappartement

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Recepten

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout