donderdag

Aflevering van
19 april 2018

Sasker Scheerder leert culinair schrijver Nadia Zerouali hoe je tempeh kan maken van bonen en een prachtige woonboerderij in Sprang-Capelle.
Aflevering 77
24 min

Aflevering in het kort

Culinair schrijver Nadia Zerouali leert hoe zij zelf de vleesvervanger tempeh kan maken van Hollandse bonen. In Amsterdam gunt Sasker Scheerder haar een kijkje in dit wonderlijke proces tussen zwam en peulvruchten. En hij laat zien dat er veel mogelijk is met tempeh. Astrid en Chris wonen bijna tien jaar in Sprang-Capelle, in een prachtige boerderij. Dat was bij de koop wel anders. Toen stonden ze tot aan hun knieën in de modder, het dak van de boerderij lekte en er stonden overal pannetjes om het regenwater op te vangen. Toch schrikte het ze niet af, ze hebben het hele pand grondig aangepakt. Met landelijke meubels, tweedehandsspullen en karakteristieke woonaccessoires creëerden ze een warme sfeer. De hoge plafonds versterken het ruimtelijke gevoel. Een heerlijk huis, voor het hele gezin.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!