33 minuten

Aflevering in het kort

In Drachten wonen Annemarie en Siep in hun Zweedse huis met industrieel landelijke uitstraling en een gezellige eethoek. Het stel is al druk bezig met de voorbereidingen van het kerstdiner voor vrienden en familie. * Chef-kok Geneal maakt het hoofdgerecht van het BinnensteBuiten-kerstmenu vanuit kloosterdorp Steyl in Limburg. Hier ontwikkelden Saar en haar vader Paul een verspillingsvrij biertje op basis van onverkocht brood van de bakker. * In Nispen vangt Els verwaarloosde en mishandelde honden en katten op. Dat doet ze niet in kille kennels, maar in stijlvol ingerichte woonkamertjes, waar de getraumatiseerde dieren weer op adem komen.

In deze aflevering

Een Zweeds huis met landelijke uitstraling zorgt voor het ultieme kerstgevoel
Kijken

Een Zweeds huis met landelijke uitstraling zorgt voor het ultieme kerstgevoel

Geneal maakt een feestelijk hoofdgerecht met groenten
Kijken

Pompoenrollade met misoboter, gepofte pastinaak en boerenkool

Huiskameropvang - Foto: Roos Eijmers
Kijken

Els geeft getraumatiseerde honden en katten een fijn thuis

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Recepten

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven