34 minuten

Aflevering in het kort

Bauke en Emily verbouwen een klein, donker pakhuis in het mooiste straatje van Haarlem. Met veel tweedehands meubels en slimme oplossingen maken ze de opslagruimtes ruim en licht. * Chef-kok Sharon maakt krokant gebakken sushirijst met zalmtartaar, op een bedje van pastinaak-crème. * In haar achtertuin in Rinsumageest heeft Femke een paradijs gecreëerd voor haar 4 paarden. Met een kruidenheuvel om te draven, een blote-hoeven- pad en mineraalrijke planten om lekker van te knabbelen. * Loes en haar dochter Olivia hebben een weverij in Amsterdam-Oost. Ze weven betekenisvolle Ikat-doeken vol symboliek waarmee ze de Indische cultuur levend houden.

In deze aflevering

Pakhuis Haarlem
Kijken

Slim verbouwd pakhuis in Haarlem

Ikat-doeken
Kijken

Loes en haar dochter maken Ikat-doeken in Amsterdam

Zalmtartaar
Recepten

Krokante sushirijst met zalmtartaar