In Haarlem staat een klein maar prachtig verbouwd pakhuis, chef-kok Sharon maakt krokant gebakken sushirijst met zalmtartaar, een paardenparadijs en een moeder en dochter die Ikat-doeken weven.
34 minuten
Aflevering in het kort
Bauke en Emily verbouwen een klein, donker pakhuis in het mooiste straatje van Haarlem. Met veel tweedehands meubels en slimme oplossingen maken ze de opslagruimtes ruim en licht. * Chef-kok Sharon maakt krokant gebakken sushirijst met zalmtartaar, op een bedje van pastinaak-crème. * In haar achtertuin in Rinsumageest heeft Femke een paradijs gecreëerd voor haar 4 paarden. Met een kruidenheuvel om te draven, een blote-hoeven- pad en mineraalrijke planten om lekker van te knabbelen. * Loes en haar dochter Olivia hebben een weverij in Amsterdam-Oost. Ze weven betekenisvolle Ikat-doeken vol symboliek waarmee ze de Indische cultuur levend houden.
In deze aflevering
Kijken
Slim verbouwd pakhuis in Haarlem
Kijken
Loes en haar dochter maken Ikat-doeken in Amsterdam